Egyes ateisták miért próbálják az Isten, túlvilág hívőket áttéríteni ateistára?
"Amikor egy kreacionista az evolúció megdöntéséről beszél, akkor rendszerin Kent Hovind, Werner Gitt vagy eseteg magyar részről Tasi István nezeteit érti rajta. Ezek közül egyik sem döntötte meg az evolúciót. A nézeteiket tudományos körökben nem veszik komolyan"
Ez egy szabad állitás. Semmire sem lehet érvnek mondani. De amugy benézted nagyon.
Kent Hovind több pontba valótlan állit még a Bibliában is amikor arra hivatkozik. Tasi és Gitt is emberek akik kutatják és érdekli őket az igazság. A Teremtés pártiság nem egy vallás és nem valami tudós valakikre épül hanem az igazság keresése és mérlegelése! Ne hasonlisd az ateizmushoz.
"És most jönne az ,hogy elmagyarázzuk az evolúció alapjait hogy lásd az marhára nem ingatag."
Ha nagyon akarod kezdheted de az elején és tudományosan nem elmesélve. Én kérdezek aztán a hogyannal válaszold meg ugy hogy megismételhető és ellenőrizhető legyen. Ha netalán az őslevesedet vagy slamesztikádat is előhoznád, legyen benne a megfigyelhetőség és ellenőrizhetőség. Ráolvasásos mesével elbukod mert áltudományá minősül
“és nem valami tudós valakikre épül”
Pontosan. A kreacionisták közt tényleg nincs egy tudós-féle sem. Amúgy meg ne vedd magad egy kalap alá a keresztényekkel ahogy szoktad. Vannak köztük is normális, képzett emberek akik veled ellentétben nem próbáljál természettudományos kérdésekben a Bibliát elő venni mert tudják ,hogy az csak egy párezer éves erkölcsi útmutató.
Én csak annyit kérdeznénk, hogy hogyan küzdötte magát vissza a 32%-os trollunk úgy, hogy ismét 32%-os?
Netán van lélekvándorlás?
Amúgy az megvan, hogy az evoluciónak semmi köze az ateizmushoz?
Egy ateista teljesen nyugodtan gondolhatja marhaságnak az evolúciót, pont ahogy egy hívő is elismerheti a létét. És mindkettő meg is szokott történni.
"Én csak annyit kérdeznénk, hogy hogyan küzdötte magát vissza a 32%-os trollunk úgy, hogy ismét 32%-os?
Netán van lélekvándorlás?"
Én visszakérdezek. Még mindig ott van a füledbe az eurós nagyságu karikanak a helye amit kiszakitott az 5 cm méretedért az a csaj akit megpróbáltál megfűzni hantával?
"Amúgy az megvan, hogy az evoluciónak semmi köze az ateizmushoz?"
Csak függ tőlle.
Az megvan hogy amikor a teista evósok diskurzusba kezdenek az ateistákkal gyakran mattot kapnak ha egy kicsit is van rálátása az ateistának?
Én ha ateista lennék pillanatok alatt szétszedném és darabokratörném a teista evósok érveit vitáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!