Miért hisztek a Istenben meg Jézusban? Mit ad nektek? Betegséget gondokat bajokat Jézus csak egy egyszerű halandó ember volt mese az egész
A Sátánista vallás sokkal szimpatikusabb a fiatalok számára mint a kereszténység a kereszténységben rengeteg szabály van már a fingás is bűnnek számít akik viszont a Sátánt követik azok szabadon élhetnek nincsenek szabályok lehet kísértésbe esni a szeánszokon még a oltár is egy meztelen nő.
Sokkal jobban lehet érezni magát az embernek mint egy sima keresztény misén ahol a pap kornyikál meg hasonló baromságok nem láttom értelmét ,a Sátánal legalább alkut is lehet kötni sokan lepaktáltak már vele a történelemben hogy tegye őket gazdagá.
De miért nem pártol át senki a Sátánhoz?
Miért nem mondtok már le Istenről?
Mit kaptok tőle?
Betegséget gondokat bajokat
Na pont ez a baj mi legyünk ő érte?
Neki kellene szolgálni minket boldogá tenni minket.
De ő olyan mint egy király vagy egy császár csak uralkodik felletünk.
De ő a Mindenható és ő minden. Ő teremtette a jót és a gonoszat, az a jó, amit ő jónak mond, az a gonosz, amit ő gonosznak mond. Ráadásul a te logikád mellet is ő a jó, mert őt bármikor választhatod, a sátánt meg nem. Úgy értem, ha mondjuk vak vagy tolószékes vagy, akkor egy "sátáni" vagy gonosz rendszer nem fog neked jó életet adni. Egy gonosz rendszer akkor fog neked jó életet adni, ha ADOTTságaid vannak. Istent viszont vakként, tolószékesként, autistaként is lehet választani.
De ha mégis gonosz mit tudsz tenni ellene?
"Én örökre hátat fordítottam neki és akik hirdetik a hülyeségeit vagy hívnak gyülekezetre azokat úgy szájba rúgdosom."
Gratulálok. Gondolom ezt is a jóságos sátán haverod tanította neked,hogy egy utolsó agresszív pukkancs legyél. Előbb kezd valamit az idegeiddel,mielőtt bármibe is belemész. Nézd meg,mire mentél azzal,hogy "megjelent neked a Sátán"? Jómodort nem tanultál,kb egy idegbeteg állat vagy...hát...mondjuk ki nőiesen,hogy kalap szart se ért.
Egyébként amióta megjelent a Sátán a álmomban azóta éreztem egy erős kísértést többféle bűnös kísértést szexuális kísértést olyan nők iránt akik nem teljesen egyszerű nők voltak hanem Transzexuálisok illetve több bűnös kísértés is megfordult a fejemben pl a kábítószer alkohol minden olyan dolog amit Isten elítél a Sátán azt is mondta nekem hogy tagadjam meg Istent tagadjam meg Jézust és Máriát mintha egy hang mondta volna de szerencsére már észhez tértem és rájöttem arra hogy a Sátán lehetséges hogy tényleg csak a rosszba visz bele.
Szóval már nem vagyok Sátánista nem akarok hinni semmilyen vallásban hiába jöttek be azok a számok amiket valószínűleg a Sátán muttatot nekem már nem érdekel lemondtam róla megpróbálok normális hitetlen életet élni a gazdaságot meg nekem kell megteremteni magamnak megdolgozok érte nem kérek kölcsön a Sátántól pénzt mert lehet hogy utána kamatostul kellene vissza fizetnem neki.
Mikor Jézus 40 napig böjtölt a pusztában, őneki is csak a Sátán jelent meg, és adott neki ajánlatokat, kísértette őt. Nem Isten. Pedig ő elvileg tulajdon fia volt.
Isten nem úgy szeret, mintha a szolgád volna, hanem mint egy jóságos tanítómester. Ahogyan a kung fu filmekben, vagy a Star Wars-ban: a mester nem kiszolgálni akarja a tanítványt, hanem megtanítja, hogyan legyen erős, védje meg magát, és hogyan legyen szívben nemes.
Az ember többre hivatott, mint igényei és szükségletei kielégítése. Ezekre egy állat is képes. Emberré az tesz, ami ezen túl kezdődik.
Látszik, hogy a kereszténységet nem ismered és ez az egész csak az elmédben létezik. Csak bemeséled magadnak, hogy a sátán mondta, hogy kövesd el ezeket a bűnöket. Ha nem így lenne, akkor nem csak olyan dolgokat mondott volna, amiről tudod, hogy bűn. Plusz még Mária nem is feltétele az üdvösségnek, úgyhogy nem akkora bűn, ha őt megtagadod, mint "Szeplőtelen Szűz Anya".
A Bibliát csak a templomból ismered.
Hát most akkor mese az egész, vagy Jézus csak egy egyszerű halandó ember volt ? Ő szerintem nagyjaink legnagyobbja, én elfogadtam kiválló tanítását, és szerintem nincs még egy ennyire kimagasló személyiség az emberiség történetében.
Én vagyok, kell tehát hogy Isten legyen hiszen én a leg-előbbrehaladt fejleményeinek – nem teremtményeinek – az embereknek egyike vagyok itt a földön.
Valójában nincs olyan, hogy miért, én vagyok tehát Isten van, nem egy valaki rajtam kívül, inkább Jézushoz hasonlóan, aki Istent Mennyei Atyának nevezte és úgy is szólította, tudva hogy saját isteni kilétével van dolga.
A kerszténység emberek munkája, hasonlóképpen mit a sátánizmus, a különbség nem is olyan nagy, talán csak annyi hogy a sátán mint egy gonosz személyiség nem létezik, az nem több mint egy kibújó saját felelőség alól.
“De miért nem pártol át senki a Sátánhoz?”
Talán azért, mert a sátánista vallás egyszerűen csak szamárság.
“Miért nem mondtok már le Istenről?”
Én Isten fejleménye vagyok, hasonlóképpen mint a fa levelei, legfrissebb hajtásai a fa fejleményei, nem teremtményei. Hogyan mondhatnék le saját magamról ?
“Mit kaptok tőle?”
Azt amit lelki fejlődésünk érdekében mi magunk választottunk, mindent ami életünk folyamán megtörténik velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!