Miért hisztek a Istenben meg Jézusban? Mit ad nektek? Betegséget gondokat bajokat Jézus csak egy egyszerű halandó ember volt mese az egész
A Sátánista vallás sokkal szimpatikusabb a fiatalok számára mint a kereszténység a kereszténységben rengeteg szabály van már a fingás is bűnnek számít akik viszont a Sátánt követik azok szabadon élhetnek nincsenek szabályok lehet kísértésbe esni a szeánszokon még a oltár is egy meztelen nő.
Sokkal jobban lehet érezni magát az embernek mint egy sima keresztény misén ahol a pap kornyikál meg hasonló baromságok nem láttom értelmét ,a Sátánal legalább alkut is lehet kötni sokan lepaktáltak már vele a történelemben hogy tegye őket gazdagá.
De miért nem pártol át senki a Sátánhoz?
Miért nem mondtok már le Istenről?
Mit kaptok tőle?
Betegséget gondokat bajokat
Na akkor vágjunk a közepébe:
Máté 10:28 És ne féljetek azoktól, akik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, aki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.
Vállalom a nullás választ:
Nem vagyok egyetlen történelmi vallás tagja sem. Ennek ellenére olyan imádatot gyakorlok amit szintén "útálnak" némely emberek a "kereszténységen belül", pedig keresztény életet élek.
Miért: Az életet mindenki neki köszönheti. Az életben nagyon sok minden a szeretetét bizonyitja. Pl az illatok, az izek, a szinek világa, az állatok sokfélesége, az állatok játéka, a napfény, ami felmelegit, és sorolhatnám. Nem Sátán hozta létre ezeket.
Sajnos az embernek adott élet örökké tartó szépségét, boldogságát, Sátán a lázadásával elvette, Mivel belevonta az embert is, és az élet keserű, többnyire boldogtalan lett, betegségekkel, az öregséggel, és végül a halállal.
A Lázadónak köszönhető, hogy most némelyek szegények, mások gazdagok, korrupt, ellenséges, és szeretet nélküli világot alakitott ki.
Isten rendszerében nincs és nem is lesz különbség emberek között.
Az életet többre becsülöm, mint a jelenleg, embereket megosztó gazdagságot, ami ideig óráig tart. Aki úgy gondolkodik mint Te, az nem szereti az életet, sem annak adományozóját. S ha Isten nem adott volna lehetőséget, akkor Most Te sem élnél, és nem irnál ilyen dolgokat, mert nem létezel.
Érdekes, hogy az életet Istentől kaptad ajándékba, de Sátánnak vagy hálás aki az életedet rövidre szabta.
Ez olyan mint ha a szüleid ellenségeit többre becsülnéd, és ellenük támadnál, mert valaki ideiglenesen, többet és szebbet igér, a szüleid nyujtotta életnél.
A szabályokról pedig annyit: Isten semmitől nem foszt meg, ami a javunkra válik. Mivel Ő alkotott minket, ezért nálam is jobban tudja, mi az ami nekem jó.
Mint ahogy a szüleid is amikor megszülettél, jobban tudták, és tudják mi kell neked, és amit nem adnak neked, vagy ha valamitől tiltanak, azt azért teszik, mert nem akarják hogy megtapasztald a Rosszat és annak szomorú következményeit.
A betegségeket, a bajokat pedig, pontosan Sátán okozza, azoknál főleg akik nem akarnak átpártolni hozzá. Te pedig Istennek tulajdonitod. Ez olyan mint ha egy ember megölné a szüleidet, és Mivel nem avatkozott bele a Rendörség, a Rendörséget hibáztatnád.
Telán ha idősebb leszel, és tapasztaltabb, bölcsebb, belátod majd ezeket. Sajnálom, hogy igy gondolod.
Isten nem azért hozta létre az életet hogy ilyen legyen, és csak rövid ideig tartson. Ezt a most általad támogatott személy tette azzá.
"A Sátánhoz sokkal kevesebben imádkoznak nagyobb a esélye hogy megidézük vagy hogy meghallgason minket , nekem sikerült megidézni a álmomban és azt kértem tegyen engem gazdaggá és bármire képes vagyok a lelkem is neki adom nem mondhatom el de látomásban látam a 71-es számot."
Amúgy fejben minden oké? Ez még nagyobb marhaság,mint bármelyik másik vallás....
Kérdező, még te kérdezed a hívőktől, hogy mit ad Jézus, meg Isten? Neked mit adott a szerencsétlen sátán? 3 számot, és erre vagy büszke? Mert gazdag nem lettél tőle, az biztos! Csak büszke lettél, de nem értem mire???
3 szám egyezett, oké, de a Lottónyereményhez 5 szám kell! Azt már nem tudta megadni sátán? Vagy meg tudta volna de nem akarta?
Amikor azt várod,hogy tényleg,valami felvilágosult gondolkodóval van dolgod (minimum),erre ezt látod:
"A Sátánhoz sokkal kevesebben imádkoznak nagyobb a esélye hogy megidézük vagy hogy meghallgason minket , nekem sikerült megidézni a álmomban és azt kértem tegyen engem gazdaggá és bármire képes vagyok a lelkem is neki adom nem mondhatom el de látomásban látam a 71-es számot."
14# igen tudom de még nem tökéletes a szeánsz az a terv hogy teljesen kapcsolatba kerüljek a Sátánal és megadja a összes számot.
Ahhoz képest a 3 szám nagyon nagy eredmény soha az életben nem volt még hármasom a lottón és az nem lehet véletlen hogy pont azokat a számokat húzták ki amiket láttam fél álomban egy látomásban teljesen bevillantak a számok láttam és poénból megnéztem hogy bejönnek e a számok elöször szkeptikus voltam de amikor kihúzták a első számot meghűlt bennem a vér aztán a 2.dik 3.dik bejött megdobogott a szívem.
Igaz nem tettem meg a szelvényen ezeket a számokat mert szkeptikus voltam azt hittem nem fognak bejönni de ha legközelebb újra láttok számokat azonnal leírom és felteszem a lottón.
De már igazából nem nagyon akarom bele élni magam és nem is akarom már ,és ha tényleg telitalálatom lenne akkor örülnék meg minden de nem tudom mivel járna mivel esküt tettem a Sátának hogy mindent megteszek neki ha megmondja nekem a számokat.
De lehet megbánnám , lehet hogy a Sátánal mégsem kellene üzletelni alkut kötni ,a középkorban is rengetegen megbánták hogy alkut köttek vele nézettek utána a neten.
De ettől még nem leszek Isten hívő inkább maradok hitetlen nem hiszek semmiben mert a vallás az olyan a felnőtt embereknek mint a gyerekeknek a Télapó vagy a fogtündér hisznek egy nem létező dologban.
Én nem hiszek Istenben, és egyszer megkértem alvás előtt, hogyha létezik, akkor jelenjen meg álmomban. Megjelent Jézus, és egy másodperc múlva átváltozott sátánná. Kb 2,5 méter magas volt, fekete köpenyben, szarvakkal. Elkezdett üvölteni, és hatalmas, vérszomjas fogai voltak. Ezután pedig elkezdett folyni a sár a számból.
Én úgy gondolom, hogy semmiféle jóisten nincs, mert ha lenne, és tényleg jó lenne, akkor nem ilyen lenne a világ. Ha meg van valami, ami tudatosan irányítja a világot, akkor az valami ritka egy szadista r*hadék lehet, akit egyesek jóságos Istennek neveznek.
A 4-es számú hozzászóló vagyok, és jelen pillanatban 42 %-ban hasznos a válaszom.
Köszönöm Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!