Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van olyan oldal, ahol a...

Van olyan oldal, ahol a Biblia ellentmondásai, bakijai össze vannak gyűjtve?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy valahogy úgy ahogy itt a 33 és 34-es válaszok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

Be van idézve a részlet, le van írva, hogy honnan van, s az is le van írva, hogy mi vele a baj.

2020. ápr. 6. 18:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem látod a valóságot. Ennyi
2020. ápr. 8. 10:10
 32/35 anonim ***** válasza:

Enkiről meg csak ennyi jött le, meg ki is tekerted teljesen és értelmetlenné tetted. Teljesen keresztény szokás, így majd a birkák is elhiszik a hülyeségedet.

Teljesen rosszul értelmezted a Föld Ura kifejezést.

Valójában az emberiség Istene, és azért a Föld Ura, mert minden őselem felett uralkodik.

De egy rengeteg oldalból álló pdf-be így "beleolvastam" és írom a baromságaim, ez tipikusan keresztény szokás.

2020. ápr. 8. 11:24
 33/35 anonim ***** válasza:
22%

Nem (már) vagyok keresztény, viszont amint a kommentjeimből is lejöhetett neked, nagy tudású ember vagyok, aki nálad 1000-szer jobban ismeri a kereszténységet. Nekem ugyanis valóban vannak vallástudományi ismereteim, veled ellentétben, akinek egyetlen komoly szakértő műve sem volt a kezedben. Mert gondolom pl. Sigrfried Zimmer neve ismeretlen neked. 😄

A könyv, amit linkeltél, ugyanolyan szar lehet, mint Viola Zoltan Nagy ateista könyve, amit egy hozzád hasonló tudatlan (képzetlen) ember írt. Ezt pedig onnan tudom, hogy találkoztam már a spirituális sátánizmussal, ami alapján megállapíthatom, hogy egy rakás szar az egész, de talán a fos jelző jobban illik rá. És az még csak hagyján, hogy hülyeségeket hirdetnek, rendkívül erőszakos emberek is.

Enki természetesen nem létezik, sőt a természettudomány jelenlegi állasa szerint semmiféle istenség nem kellett sem a Világegyetem, sem pedig az élet beindulásához.

2020. ápr. 8. 17:00
 34/35 anonim ***** válasza:

Egy csicska vagy, ezt az ateizmusod is bizonyítja és hogy megpróbáltad kifejteni a saját hülyeséged, illetve kiemelted, hogy mennyire okos vagy.

Esetleg saját magadnak okosnak tűnhetsz, ám ez sose lesz így, mert halálod végén szétszóródnak az energiáid és semmivé válsz, életedben is semmi vagy és az is maradsz.

2020. ápr. 8. 18:10
 35/35 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy keresztény voltál önmagában is árulkodik róla, hogy egy idióta vagy.

8 perc után odaírtál még egy szitkozódást, semmi nyugalom nincs benned, egy idegentől is felrobbansz órákkal később is.

Mellesleg semmi tapasztalatod nincs a felemelkedéssel kapcsolatban, semmi spirituális tapasztalatod, mert csak egy szar keresztény voltál, meg most egy ateista, aki gyakorikerdesek.hu-n éli ki a nagyszerű "tudását".

Porhüvely vagy a gépezetben, egy senki.

2020. ápr. 8. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!