Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Az ateisták és a vallástalanok...

MolnárDávid2004 kérdése:

Az ateisták és a vallástalanok barátságosak a vallásosokkal szemben?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 17:33
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Addig amíg nem akarják rám tukmálni mások a saját vallásaikat barátságos vagyok a vallásosokkal.

Egyébként az utolsó kommentelő tökéletesen bemutatja hogy mi a baj a vallásos emberekkel, mivel sokak szerint aki ateista, az csak is sátánista lehet, és az evolúciót valami hitkén értelmezi. Pedig az evolúció akár tetszik akár nem, egy elfogadott dolog. A hit definíciója pedig az hogy elhisszük azt amire nincs bizonyíték.

2020. ápr. 6. 08:41
 12/40 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“A GYAK-on jelen lévő, magukat ateistának valló sátánisták (más néven evolúció hívők) ha tehetnék, megölnének minket. Szerintem reprezentatívok”

Ebből a kommentedből is úgy sugárzik a keresztényi felebaráti szeretet és a tájékozottság ,hogy mindjárt a mellkasomra tetováltatom. #11-nek igaza van, és a hozzád hasonló emberek miatt van sok amúgy normális vallásos ember előre megbélyegezve/ kifigurázva ....

2020. ápr. 6. 09:55
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem általánosítanék. Vannak, akik barátságosak és vannak, akik nem.

Személyes tapasztalatom az, hogy addig barátságosak, amíg ki nem derül rólam, hogy keresztény vagyok. Részben ekkor is barátságosak maradnak, de sokszor elkezdenek lenézni. Ismerőseim körében 1-2 olyan példát tudok, ahol nem volt ilyen. Általában az a jellemzőbb, hogy cinikussá válnak.

2020. ápr. 6. 10:01
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Van aki igen, van aki nem, mint ahogy vallásosak között is vannak barátságosak és kevésbé barátságosak is.

Én barátságos vagyok amíg nem akarnak megtéríteni, kivéve ha valaki a vallással takargatja mások iránti utálatát, de ott sem a vallással van a bajom.

2020. ápr. 6. 15:15
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem kezd el osztani a hülyeségeit, addig én barátságos vagyok kb mindenkivel.
2020. ápr. 6. 16:18
 16/40 qkker1 ***** válasza:
100%

"A GYAK-on jelen lévő, magukat ateistának valló sátánisták (más néven evolúció hívők) ha tehetnék, megölnének minket. Szerintem reprezentatívok"

Neked nagyon komoly üldözési mániád van!

2020. ápr. 6. 18:38
 17/40 anonim ***** válasza:
16%
kihalhatna már a kereszténység
2020. ápr. 6. 18:50
 18/40 Aranypanda ***** válasza:
88%

Amikor egy 80 feletti nénike önmagát nyugtatja egy túlvilágba vetett hittel, azt elfogadom.

De a vallás a józan ész gyalázása. A pápa most imádkozott a betegekért, egy hónappal a járvány kitörése után. Azért nem sietett ezzel, mert tudta, hogy semmit sem fog érni az imája.

Tisztelni kell a vallásokat. Leginkább a karthágói vallást tisztelem. Ott gyerekeket égettek el élve Molok isten kedvére.

A inkvizíció csak azért tűnt el, mert már gyenge az egyház. Ha tehetné, ma is égetne eretnekeket.

Egy vallásos társkereső klubban, azt hittem, csupa szép lelkű, szelíd lány lesz jelen. Nos, az első kérdésük az volt, mennyit keresel. Mert ugye ők házasságban gondolkodnak, és ehhez tudniuk kell az anyagi hátteret. Nagyon romantikus, igazán.

2020. ápr. 7. 12:48
 19/40 anonim ***** válasza:
86%
Ha egy ateistára valaki azt mondja, hogy sátánista, akkor azzal barátságosnak kellene lennem ateistaként? :)
2020. ápr. 7. 17:05
 20/40 anonim ***** válasza:
87%
Kedves #10-es! Ha az evolúció hülyeség, akkor honnan jöttek a négerek?
2020. ápr. 7. 17:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!