Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit csináljak, hogy Isten...

Mit csináljak, hogy Isten megsegítsen? Hogyan forduljak hozzá, hogy meghallgasson?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje úgy érzem, hogy minden rosszra fordul ami csak lehet, semmi sem jó az eletembe, mindent/mindenkit elvesz tolem az elet, es szinte a lehető legmocskosabb módon.

Szoktam imádkozni, hiszek is Istenben, de egyszeruen ugy erzem, Isten nem szeret engem.

Mit csináljak?

2019. júl. 18. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ismered a mondást: Segíts magadon, az Isten is megsegít.
2019. júl. 18. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha negatív vagyok folyamatos, akkor nem fog Isten meg segíteni?
2019. júl. 18. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
*folyamatosan
2019. júl. 18. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Pozitívabb hozzáállással neked lesz könnyebb. Ha mindig mindenhez negatívan állunk hozzá, az egy idő után depresszióba taszít minket.
2019. júl. 18. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollokat és ne trollkodj. Ne activitizz és minden rendbe fog jönni testvérem. 😉
2019. júl. 18. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
3-as,ezt nem ertem..
2019. júl. 18. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Az őszinteség a legfontosabb. Persze azt is tudd, hogy Isten nem pincére az embereknek. Vannak akik úgy gondolják, hogy akkor fordulnak hozzá, ha csak baj van, ha minden jól megy, akkor meg elfelejtik.

(Jakab 2:19, 20) 19 Ugye hiszed, hogy e g y Isten van? Jól teszed. Csakhogy a démonok is hiszik, és reszketnek. 20 De akarod-e tudni, ó, te balga ember, hogy a hit cselekedetek nélkül tétlen?

Nagyon fontos, hogy a gondolatainkat ebben is változtassuk meg. Nem csak kérni kell, hanem adni is.

Hiszen maga a Teremtő is kér tőlünk, de ha nem adjuk meg amit kér, akkor vajon minek nézzük az életünk Forrását?

"Szoktam imádkozni, hiszek is Istenben,...

Az dicséretes dolog, és tégy továbbra is így.

De a hitedet bővítsd ismerettel, és tettekkel. Sokan azért vesztik el egy idő után a hitüket, mert ha nem egyből, azonnal kapnak választ, akkor csalódottak. Isten mindig minden körülmények között tudja, hogy kinek mire van szüksége, és azt a kellő időben és módon megadja.

Addig is foglald el magad Isten megismerésében, és tegyél eleget a kéréseinek.

2019. júl. 18. 16:00
 8/9 Prókátor ***** válasza:
0%

Tehetsz bármit, nem fog segíteni. Nincs semmi akartja, hogy segítsen, mert jobban élvezi, ahogy tönkremész.

Segíts magadon, isten majd elveszi, amit szereztél.

2019. júl. 18. 16:57
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as, nagyon megativ vagy..
2019. júl. 18. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!