Milyen tudományos bizonyítékok vannak a Teremtésre?
Eddig nem igazán foglalkoztam ezzel a témával, viszont most egyik kérdés kapcsán érdekelni kezdett. Kimondottan a Teremtés érdekel és az ahhoz tartozó tudományos bizonyítékok, tehát ami bemutatja, hogy miért 6 ezer éves a Föld, miért 1 emberpártól származunk, az élet elterjedése a Földön, a fajok szaporodása és sokszínűsége érdekelne. Azt, hogy az emberek hogy éltek a dinók mellett stb.
Előre is köszönöm a segitséget.
"Nem túl okos csúsztatás"
Te mondtad hogy információ csak intelligenciától származhat. Én ezt cáfoltam egy egyszerű példával. Melyik része nem felel meg neked? Talán nem információ hogy hova esik az alma? Vagy szerinted nem eshet le magától az alma?
"Bizonyítsd, hogy az univeruzm nem zárt rendszer, és nem intelligencia alkotta, valamint, hogy kizárható a termodinamika II-ből az információ.
A világ megfigyelése alapján nekem van igazam. Az entrópiát mindig információval csökkentjük: Amíg nem tudsz ellenpéldával cáfolni, addig ez törvény marad"
Bocs, de a termodinamika második főtételének leírását itt találod:
Ha át akarod írni, azt elég súlyos bizonyítékokkal kéne alátámasztanod. Persze ha ilyesmit bizonyítani tudnál, akkor kapásból jelentkezhetnél is a következő fizikai Nobelért, de szemmel láthatóan te nagyon hiszel magadban, szóval nosza!
"Tényleg nem hallottál még következtetéses kizárásól?"
A következtetéses kizárásról igen. Olyan jogi esetről ellenben soha senki nem hallott ahol még az sem volt bizonyítható hogy a feltételezett "elkövető" létezik-e vagy sem.
"Kivéve pl. a velociraptor, meg még sok más...
Saslába is lehet szerintetek, hisz a madarak a dinókból lettek. Megint magadat cáfoltad"
Mutass már egy oroszlánmancsú és saslábú velociraptort!
Csak összehasonlításképp, íme egy sas lábfeje:
A paleontológus társadalom valahogy eddig egyetlen dinoszauruszt sem talált, amelynek hátrafelé hajló lábujjai lettek volna, de ekkora egó mögött csak áll valami alátámasztás, nem? Szóval gondolom te tudsz ilyen leletekről amikről senki más sem. Prezentálnád őket?
"Y kromoszómából Ádámhoz eljutottak. Mitokondriumból Éváig"
Sajnálatos módon a kettő között hetvenezer év különbség volt :)
"Sajnálatos módon a kettő között hetvenezer év különbség volt :)"
Egyrészt 7000 év volt, másrészt az evósok kormeghatározási mérési eredményein nem szoktál gúnyosan röhögni, mikor ugyanazt a leletet egyszer 20.000 másszor meg 60 millió évesnek mérnek? Na ugye vigyori
A materializmus megbukott. Ti is erőlködtök a hazugságokkal, feleslegesen
"Egyrészt 7000 év volt"
Tényleg nem hetvenezer, mert a régi adatra emlékeztem, ami hetvenezer évvel ezelőttre tette Ádámot, és 140 ezerre Évát. Az újabb adatok szerint Ádám 200-300 ezer évvel ezelőtt élt, úgy hogy a különbség inkább százezer év.
"másrészt az evósok kormeghatározási mérési eredményein nem szoktál gúnyosan röhögni, mikor ugyanazt a leletet egyszer 20.000 másszor meg 60 millió évesnek mérnek?"
Ez csak egy újabb kreacionista hazugság, mert nem akarják elfogadni hogy a kormeghatározási módszerek alapjaiban cáfolják az elképzeléseiket.
Viszont mindenfajta kormeghatározás konkrét számításokon alapul, nem pedig véletlenszám-generátorokon, szóval nem tud egyszer ilyen, máskor meg homlokegyenest ellenkező eredményt adni. Ilyesmiket csak a tudományt gyalázni próbáló kreós cikkekben szokott emlegetni bárki is, ami azért elég sokatmondó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!