Miért van az, hogy minél jobban hiszek Isten nagyszerű szeretetében, ő annál inkább fordít hátat nekem?
Azért mert te egy bábuban hiszel, nem Istenben.
Isten nem egy valaki, nem egy személy. Isten egy személynél minden tekintetben végtelenszer több.
Isten nem egy valaki aki szeretettel bír, akinek szeretetében te hiszel, Isten maga a szeretet.
Közelebb állunk a valósághoz, ha Istent úgy képzeljük el, mintha egy ihlet lenne, az Eredeti Ihlet, mindennek Kezdete és Forrása, a Vezérlő Alapelv mindenben, tehát bennünk is.
Tünődtél már azon vajon ki az a bibliai „Vagyok Aki Vagyok” ?
Isten nem fordít hátat neked, és nem nehezíti, nem keseríti meg életedet, nem utál téged. Te vagy az, aki egy helytelen elképzelésből kiindúlva helytelen dolgokat teszel.
A napi többszöri ima semmire se, jó ha az nem egy vidám, pozitív, jóindulatú, hálás lelkiállapotból indul ki, akkor maradnak üres szavak, igazi jelentőség nélkül.
Légy hálás mindenért, kezd a napot egy hálás lelkülettel, az megnyítja a „bőség kosarát” számodra. Vedd tudomásul, hogy te Isten egyszülött leánya vagy, belőled csak ez az egyetlen van, légy ezért is hálás, fordulj bizalommal isteni kilétedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!