Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szentháromságban az Atya a...

Szentháromságban az Atya a programozó (játék létrehozója), Szentlélek a játék algoritmusa, Fiú pedig a programozó avatárja?

Figyelt kérdés

2019. júl. 4. 15:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Írásom alapján vagy magyar, vagy egy olyan ember, aki anyanyelvi szinten tud magyarul írni, fogalmazni.

Egyébként veled ellentétben magyar vagyok. De ha magyar fórumra jársz, akkor te is megtanulhatnád a nyelvünket. Időnként írok angol fórumokra is, de ehhez igyekeztem megtanulni angolul. Neked sem ártana magyarul.

2019. aug. 23. 13:25
 22/28 anonim ***** válasza:

21.Menj ki az óbudai temetőbe ès ott nem midha èrdekelne,de a keresztjeiteken olvasd a neveket,minden 10-ből 2 magyar nèv van.Az a 2-ből is lehet,hogy volt aki nem magyar de nagymagyarország(amit az ilyen magyarok mint te,nemtudtatok megtartani) idejèn magyarnak jelentkeztek be.

Istvántol erefele 1000 èv alatt mar a magyarok legalább 5-szőr voltak kicsarèlődve.

Attila nèpètől ha DNS vettek volna,ma már egy sem találna.

De ez nem èrdekes,csak az,ki szolgálja Istent biblia szerint ès ki nem?

2019. aug. 23. 15:29
 23/28 anonim ***** válasza:

Képzeld, voltam már nem egyszer az óbudai temetőben. Nem értem, hogy miért ne lennének az ott eltemetett emberek magyarok.

Tudod van felénk egy mondás, nyelvében él a nemzet, tehát nem a dns számít.

Egyébként valóban az számít, hogy ki él Isten tetszésének megfelelően, de erősen kétlem, hogy Isten olyan provokatív stílust várna el az emberektől, amit te itt képviselni próbálsz tört magyarságoddal.

2019. aug. 23. 15:40
 24/28 anonim ***** válasza:

23.

Azt jelenti,hogy te nem olvasod,vagy nem tudod,hogy mit írsz.

Vagy annyira rèszrehajló vagy,hogy nemakarod magad felismerni,hogy mennyire Isten szava nèlkül írsz,biblia versek nèlkül.

A bibliát tekintve analfabèta vagy,de nem azèrt mert nem tudsz egy 2-3 osztályozásra olvasni,hanem a biblia neked teher,nem pedig szellemi táplálèk.

Most mondom mièrt.Azèrt mert nem idèzel tanítói idèzetet az oldalon belőle, titkolod vagy nem tudsz kutatni a bibliábol.

Azèrt nyargalsz a szavaiddal, mint egy megbokrosodott ló,idèzet nèlkül.

János.17:17"Áld meg őket a te igazságoddal,a te igèd igazság"

Akkor mièrt nem idèzel?

Nem szereted az igazságot?

2019. aug. 23. 20:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Mit idézzek a Bibliából? PISA-felmérésről nem írnak benne, se a sok román analfabétáról.
2019. aug. 23. 20:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát te semmit,hogy neváltozzon.
2019. aug. 23. 20:21
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod, hogy ne idézzek, akkor miért veted szememre, hogy nem idéztem? Te aztán következetes vagy.
2019. aug. 23. 20:27
 28/28 anonim ***** válasza:
27.Jelenèsek 22:15."Kivül vannak a kutyák,ès azok akik szpiritizmussal foglalkoznak,szexuális erkölcstelensègben èlnek,gyilkosok,bálványimádok ès mindenki,aki szereti a hazugságot ès hazudozik"
2019. aug. 24. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!