Szentháromságban az Atya a programozó (játék létrehozója), Szentlélek a játék algoritmusa, Fiú pedig a programozó avatárja?
12.Kedves Rákhel,egyszer mindenki utolsó volt,mint most èn.
Ha bebegyzel akkor te vagy az utolsó.
12.Nemtudom szonèlkül hagyni,azt,hogy ki az utolsó?Az este,telefonnal a kezembe,annyira elfogott a nevetès,hogy mar a családom is nevetni kezdett rajtam.Azt gondolták,hogy Hofira,Kabosra, vagy Latabálra bukkantam rá.Èn valahogy kinyögtem,hogy nem,enèl nagyobb,a gyakorin nemtudtuk eldönteni,hogy melyik az utolsó a bejegyzèsben.De ezt pozitív èrtelembe vedd,mert ha belegondolunk nagyon vicces,aki nem gondol bele az hülyènek nèz.Èn a Kabos humorával próbáltam gondolkodni,minden oldalról átnèztem ès mint egy dedos keztem nevetni.
Őszinte legyek,hogy közülünk melyik az utolsó,vagy melyik lessz az utolsó,most sem tudom,pedig megpróbáltam Hofi,mindent megmagyarázó ès kimagyarázó szövegelèsèvel gondolkodni.Nagy voltál,mègegyszer pozitív èrtelemben.
Látom nagyon szellemesnek tartod magad,de el kell keserítselek,hogy AD1, azzal,hogy direkt hülyén írod le a nicknevem,nem rólam állítasz ki bizonyítványt AD2, nem fogok tőle lelkileg összeroppanni,ha gyerekes szeretnél lenni,hát legyél. Mellesleg még mindig nem értem,mi a jó büdös francnak jöttél belémkötni? Szólt hozzád valaki? Vagy csak nem élveztél elég nagyot a héten? Szóval mielőtt tovább égeted magad,válaszolhatnál arra az egyszerű és jogos kérdésre,hogy miért kellett bepofázni?
Ha meg azon röhögtél,hogy még arról sincs fongod,hogy te kommenteltél és kötöttél belém,az megint nem az én bajom,skizókkal nem én szoktam foglalkozni. Ha meg ennyire nem tudsz továbblépni a dilemmádon,akkor elmagyarázom,mint egy ovisnak: ugye én vagyok a 8-as hozzászóló és te UTÁNAM jöttél és hoztad az alpári paraszt formádat,amit nem tudok hova tenni,mert a döglött csótány se szólt hozzád. Ha most ezt végre sikerült feldolgoznod,akkor válaszolhatsz is,hogy minek kötöttél belém a KILENCES válaszodban?
Kedves Rachel W,most mar lehet jól írtam,de ha nem úgysem a te neved.
Alig vártam,hogy válaszoly,mert tudtam,hogy annak ellenère,hogy poenkodtál,èn csak egy tromfot rádobtam,úgy csak szerènyen,semmi vád nèlkül ès amint írtam pozitívan vettem az egèszet.
Te pedig húzod rám a hidegzuhanyt,de csak azèrt,hogy nem tudjuk ki az utolsó.
"hogy mièrt kellett bepofázni".Hat lehet azèrt mert ez egy társalgó oldal.
"alpári formámat"Nemtudom mi ebben az alpári.Talán az,hogy nevettem?Inkább az alpári,hogy a poènodra nemveszed a poènt.
Nem is a tèma kezdett èrdekelni,mert mar kimulattam magam,hanem az a stílusod,hogy mennyire le tudsz hengerelni egy ártatlan embert aki mert nevetni.Ezentul visszafogom magam ès csak sötètben nevetek.
Most mar komolyabbra fordítva ezt a tèmát,hol tèvedtem,egy felebarátom ellen,mert ami neked tèvedès az nekem nem?
Ha úgy gondolod,hogy te viccelhetsz,de más nem,ez nem igazságos.
Ugy,hogy most èn voltam az utolsó.
Kedves Rachel W:Nagyon hiányzol az oldalrol,remèlem nem sèrtődtèl meg.Nagyon hiányzik a szellemes,kirobbanó bejegyzèsed.
Főleg ha a szentháromságrol van szó.
15 "bepofáztál ès hoztad az alpári paraszt formádag"
NEM GONDOLOD,HOGY TARTOZOL EGY BOCSÁNATKÈRÈSEL? Mèg azèrt is,hogy nyomtad annak a hazug gyülölködő 68% szekerèt.Más nevet adva nekem.
"Mèg azèrt is,hogy nyomtad annak a hazug gyülölködő 68% szekerèt.Más nevet adva nekem."
Edgár, edgár... Gondolom ez nekem szólt. Ezzel szemben téged kaptunk már rajta sokszor hazugságon. Főleg amikor több accountról írsz egyszerre, de mindig ugyanabban az ócska román stílusodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!