A török szem viselése szabad ha keresztény vagyok?
Figyelt kérdés
Egy karkötőről van szó.2019. jún. 17. 15:28
11/16 anonim válasza:
Amit en irtam feltehetoleg arra, hogy ez vedelem a szemmel veres ellen.
12/16 anonim válasza:
Ja!
Csak ezzel az a baj, hogy a kereszténység ezt KIFEJEZETTEN tiltja!
A kereszténység szerint ilyesmit CSAKIS Jézustól kérhetsz, és nem egy török szemtől.
Persze lehet, hogy valóban véd... de ki is véd ilyenkor?
Nem Jézus!
Na, akkor ki?
Bizony: egy démon.
Démoni védelmet pedig ne kérj, ha keresztény vagy. Nem egészséges.
Életedben sem - de ha halálod után a védőd visz magával a pokolba, annak nem hiszem, hogy örülni fogsz.
Én szóltam...
13/16 anonim válasza:
A nazar amulett a szemmel verés ellen véd, tehát babona, tehát elméletileg az iszlám is tiltja, ez népi eredetű dolog.
14/16 jonwick válasza:
Mi a bré az a török szem? Valami kulcstartó bóvli bazári szar?
15/16 anonim válasza:
#14 keress rá úgy, hogy nazar amulett, bár valszeg csak morogni jöttél ide...
16/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem tulajdonítanak neki valami féle hatalmi erőt , vagy nem hisznek abba hogy a karkötő hatással van rájuk , addig szerintem lehet hordani , én is hordok egy ilyet és attól ugyan úgy keresztény vagyok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!