Az antifák nem tartják felszabadulásnak a török kiűzését?
Nemrég véletlenül beleütköztem egy antifa tüntetés hirdetésébe, amiben időzőjelbe téve szerepel a felszabadulás szó, a törökök kiűzésére vonatkozólag.
A hirdetés linkje: [link]
Nem kissé ledöbbentem. Vélemény?
Azért teszik időjelbe a felszabadulást, amiért a németek szovjetek általi kiűzését sem tartják sokan egyértelműen felszabadulásnak.
Ugyanúgy, ahogy bár a szovjetek megszabadítottak minket a náci uralomtól, de azután 45 évre az ország kvázi elvesztette az autonómiáját, a törököktől is megszabadultunk, de utána közel 250 évig a Habsburgok kezébe kerültünk, ami - a szovjet megszálláshoz hasonlóan - szintén jelentős akadályozója volt Magyarország fejlődésének.
Nem, őnekik nem a törökök kiűzésével van bajuk, hanem a hazafit játszó neonácikkal.
neokomcsik vs neonácik, nincs semmi látnivaló, a vár csak a körítés.
Kedves hájaaa!
Talán elkerülte a figyelmed, hogy a mainstream neomarxizmus bizony már a fasizmushoz hasonlóan bőrszín alapján is megkülönbözteti az embereket. A ranglétra legfelső fokán a muszlim néger nők, a legalsó fokán a keresztény fehér férfiak állnak.
'Az antifák hazaárulók.'
Maga pedig hibbant, Mr. Orsini
Miért talán nem igaz, hogy az antifasiszták hazaárulók?
Én nem vagyok fasiszta, de az antifák többnyire balos liberálisok és kommunisták/ anarchisták.
Gúnyt űznek a nemzeti érzelemből, Nyugaton gyakran garázdálkodnak, összecsapnak rendőrökkel és támogatják a migránsok befogadását.
Én nem vagyok sem náci, sem fasiszta, csak jobboldali nemzeti-konzervatív, viszont úgy gondolom, hogy az antifasiszták is egy szélsőség, mert átestek a ló túloldalára azzal, hogy mindenből gúnyt űznek ami nemzeti és, hogy támogatják a migránsokat, cigányokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!