Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egyre több pap bukik le, hogy gyerekeket szexuálisan zaklatnak?

Figyelt kérdés
Vajon régen is így lehetett? Mert igazából soha nem kapnak büntetést a papok ezért. Sok eset nem is fog kiderülni mert vagy a gyerek félelem végett nem meri elmondani vagy van amikor agy egyház eltitkolja. Szerintetek ezelőtt 30-40-100 éve is így volt? Csak akkor még jobban nem terjedt el mert nem volt internet meg még jobban eltudták tusolni az ügyet.

2019. jún. 13. 15:41
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
és ezek után a buta emberek miért engedik a saját gyereküket/unokájukat papok közelébe? ???
2019. jún. 13. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem minden pap homokos meg pedofil. Ha rajtam múlna minden pedot meg abberráltat kasztráltatnék, de nem tehetem. Papok többsége is így van ezzel nyugi. Egyetértek, undorító fajtalanok közelébe sem engednék egy gyereket sem, de jelenleg szabadon mászkálhatnak sajnos.
2019. jún. 13. 18:38
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

"és ezek után a buta emberek miért engedik a saját gyereküket/unokájukat papok közelébe? ???"

mittudomén. én biztos nem fogom engedni

2019. jún. 13. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Én a te közeledbe nem engednem a gyerekeimet, mert a hülyék köztudottan rossz hatással vannak a gyerekekre.

2019. jún. 13. 19:23
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

"és ezek után a buta emberek miért engedik a saját gyereküket/unokájukat papok közelébe? ???"

Ennyi erővel akkor miért engedik az emberek a gyereküket iskolába? Tudod, milyen sok pedofil tanár van? Miért engedik ki a gyerekeket az utcára? Az utcán történik a legtöbb gyerekrablás és nemi erőszak. Sőt, egyáltalán miért szülik meg a gyereket? A családon belüli erőszak is elég gyakori dolog.

2019. jún. 13. 19:25
 16/23 A kérdező kommentje:
megjöttek a fanatikus hívők, akik simán elnézik a pedofil papok bűneit :D
2019. jún. 13. 19:40
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Milyen hívők? Senki se írta ott, hogy ő hívő. Neked nem csak a logikus gondolkodással vannak problémáid, hanem a szövegértéssel.
2019. jún. 13. 20:00
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem néz el semmit, azt pedig pláne nem nézi el normális ember, ha néhány eset miatt emberek tömegeit akarják kriminalizálni. Így irtották az örményeket, így ölte halomra Hitler a zsidókat és cigányokat, de ez folyik jelenleg is, hiszen minden arab ugye biztos terrorista, s most már minden pap biztos pedo.
2019. jún. 13. 20:19
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Megvan az eredménye ennek a propagandának is: Lengyelországban le is szúrtak egy papot (akinek amúgy semmi köze nincs a pedofíliához).

De igazad van Kérdező, minden pap pedofil, csak eddig én nem vettem észre. Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem. Egy barátomat tavaly szentelték, tuti nem mehet majd a gyerekeim közelébe...

Vicc az egész.

"Kihagytam valamit?"

Igen, a keresztes hadjáratokat, az inkvizíciót és a boszikat. :))

2019. jún. 13. 20:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy minden pap pedofil? Senki! Csak azt nem értem minek véditek a papokat?
2019. jún. 14. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!