Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúinál mi ez a...

Jehova tanúinál mi ez a magyarázat, hogy a tengeri vadállat az ENSZ?

Figyelt kérdés

Az ENSZ-ről:

"Az Egyesült Nemzetek Szervezete vagy röviden ENSZ (angolul: United Nations, röviden: UN) egy nemzetközi szervezet, amely az államok közti együttműködést hivatott elősegíteni a nemzetközi jog és biztonság, a gazdasági fejlődés, a szociális ügyek és az emberi jogok terén, valamint a világbéke elérésében. A második világháború után, 1945-ben a Nemzetek Szövetsége utódjaként azzal a céllal alapították, hogy megelőzzék a háborúkat és lehetőséget adjanak az országoknak problémáik megtárgyalására"

Link: [link]

A Jel 13. fejezete olyanokat ír a vadállatról, hogy káromolja Istent, üldözi a szenteket vagyis a keresztényeket, imádatja magát, stb. Ezek közül egyik sem igaz az ENSZ-re.

2019. jún. 9. 22:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Tévedésben vagy. Jézus Krisztus ugyanis úgy döntött, hogy Egyházat alapít:

"Én pedig ezt mondom neked: te Péter vagy, és én ezen a sziklán építem fel egyházam, és az alvilág erői nem fognak diadalmaskodni rajta" (Mt 16,18)

Jézus Krisztus soha nem ismerte Jehovát, a ti isteneteket. Ő Egyházat alapított, amely immár 2000 éve fennáll.

2019. jún. 11. 15:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Te tudod...
2019. jún. 11. 16:53
 23/27 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem tudom.

Csak annyit tudok, hogy te azt mondtad, hogy Jézus nem alapított Egyházat, a Biblia meg azt mondja, hogy igen.

Költői kérdés, hogy kinek van igaza.

2019. jún. 11. 16:57
 24/27 anonim ***** válasza:

Jézus minden követője fölé helyezte Pétert?

Az evangéliumok feltárják, hogy később számos alkalommal vitáztak azon, hogy ki a legnagyobb közöttük

„Mondd, hogy ez az én két fiam, az egyik a jobb, a másik a bal kezedhez üljön le királyságodban.”

„A poharamat kiisszátok ugyan, de a jobb, illetve bal kezemhez való leülést nem az én dolgom megadni, hanem azokat illeti az, akiknek elkészítette az én Atyám.”

Vajon ez kérdés lett volna, ha Péter már megkapta a primátust, vagyis az elsőbbséget Jézustól?

Hogyan értette maga Péter Jézusnak a szavait?

Amikor az egyik levelében, melyet a hittársainak írt, idézett egy ilyen próféciát, megmagyarázta, hogy a megjövendölt „szegletkő” az Úr Jézus Krisztus, a Messiás.

(1Péter 2:4) 4 Miközben odajárultok hozzá mint élő kőhöz, akit az emberek ugyan elvetettek, de aki Isten előtt választott és értékes,

Nem Péterre épül ha nem Jézus a Fő szegletkő.

A gyülekezetnek Jézus Krisztus az alapja, őrá épül. Pálnak is „a szikla Krisztus volt”

(1Korintusz 3:11) 11 Mert senki nem vethet más alapot, mint ami meg van vetve, és ez Jézus Krisztus.

(1Korintusz 10:4) . . .ez a szikla a Krisztust jelentette.

2019. jún. 11. 17:01
 25/27 anonim ***** válasza:

"Krisztus soha nem ismerte Jehovát, a ti isteneteket."

Vaalóban? akkor ki Jézus Atyja, aki megbízta Jézust, és királyságot adott neki egy időre? Vajon kiről szólnak az írások?

2019. jún. 11. 17:03
 26/27 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, nem vagyok jártas a témában, de gyanítom, hogy biztosan nem egy 17. sz.-ban kitalált műszó az apja Krisztusnak.
2019. jún. 11. 17:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Vidiripi

A Brüsszelben lévő parlament hasonlít a Bábel toronyhoz.

Sőt a brüsszeli parlamentben van egy szék amely a 666 számot viseli és még nem lett kijelőlve senkinek. Abból kiindulva hogy az Őrtorony folyton téved nem lepne meg ha rájönne hogy tévedett az ENSZ-l kapcsolatban.

2019. jún. 21. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!