Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia megjósolta, hogy...

Biblia megjósolta, hogy mikrochip lesz az emberekben? Erre már megvan a technológia, és valószínűleg be lesz vezetve.

Figyelt kérdés
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 - 18)

2019. jún. 8. 17:04
 81/96 anonim ***** válasza:
91%

"A hülyeség az amit te képviselsz, de nem állítom hogy valóság amit én."

Próbáltam de nem sikerült megfejtenem a kódot.

2019. jún. 9. 15:56
 82/96 A kérdező kommentje:
Próbálkozz még egy kicsit.
2019. jún. 9. 16:01
 83/96 anonim ***** válasza:
Az első része világos, amit én képviselek az hülyeség. De mi a második része? Hogy amit te állítasz az nem biztos, hogy valóság, vagy mi?
2019. jún. 9. 16:06
 84/96 A kérdező kommentje:
Azt mondtad, hogy hülye vagyok, vagy amit én képviselek az hülyeség. Én szerintem pedig fordítva van, de nem zárom ki azt hogy én vagyok a hülye.
2019. jún. 9. 16:09
 85/96 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbit jól teszed. Ajánlom figyelmedbe még a laposföld elméletet és a százegy magyar népmesét is!
2019. jún. 9. 17:04
 86/96 anonim ***** válasza:

"Az a szöveg, amelyet pár oldallal ezelőt bemásoltam, az ezt tökéletesen elmagyarázza és kifelyti. Még csak nem is biztos hogy mikrochipre lesz szükségünk."

Tehát akkor elutasítod, hogy a Jel. 13. fejezetében a mikrochipről jövendöl? A kérdésed alapján, mintha biztos lettél volna benne.

2019. jún. 9. 17:53
 87/96 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenkor jövök rá, hogy igazából miért jött el a felvilágosodás... Az ilyen hülyéket régen sem szerették.
2019. jún. 9. 17:54
 88/96 A kérdező kommentje:

"Tehát akkor elutasítod, hogy a Jel. 13. fejezetében a mikrochipről jövendöl? A kérdésed alapján, mintha biztos lettél volna benne."

Nem egészen ezt mondtam. De a másik opció sem a véres ellentéte.

2019. jún. 9. 21:20
 89/96 anonim ***** válasza:
Márcsak azért sem jön össze a kettő,mert a Biblia olyan bélyegről ír,ami segítségével az ember vásárolni tud,illetve arra is van utalás,hogy ez egy látható bélyeg,mert üldözik azokat,akin nincs. A mikrochip viszont a bőr alá lesz beültetve,így az utcán igen nehezen lehetne megmondani,hogy ki viseli a bélyeget.
2019. jún. 10. 12:18
 90/96 A kérdező kommentje:
Olvasd el a hosszú szöveget, az értelmezi. Egyébként a chip is valamilyen módon látható, és csak azzal lehetne vásárolni.
2019. jún. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!