Linduli kérdése:
Hogyan végzik el egy kutyán a mikrochip-ezést?
Figyelt kérdés
A hangosbemondóba mondták, hogy holnap lehet 9-tol kutyát chip-eztetni és oltatni, de nemtudom, hogy a chip-nek nyoma-e marad vagy azt egyáltalán, hogyan teszik be a kutyába vagy mi? Kérlek ne írjatok bunkó vagy mogorva válaszokat! (egyépként egy két éves shi-tzu kutyát chip-eztetnék).2013. aug. 28. 20:32
3/9 anonim válasza:
Egy vastagabb tűvel juttatják be a bőr alá a nyak bal oldalán a kb.rízsszem nagyságú chipet.Olyan,mint egy oltás és kb.annyit érez a kutya is.Percek alatt kész,csak az adatok beírása a gépbe vesz igénybe több időt.
4/9 anonim válasza:
Mint egy oltást.
De nem értem, a f@-szért nem büntetik meg az ilyen embert, 2012. dec 31-ig kellett volna megcsináltatni!
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Kicsi Red,legalább most megcsinálja.Sokaknak újdonság ez,érnie kell a dolognak.Bár minden gazda rászánná magát.
7/9 sippara válasza:
Újdonság? Ne már! Több, mint egy ÉVE folyik a csapból is, hogy kötelező a chip, az utolsó egyutcás faluban a Marika nénihez is eljutott a hír a türelmi idő végére, aki eddig nem chippeltetett, az egyszerűen nem akart/lesz.@.rta.
8/9 A kérdező kommentje:
Igaz, már hallottam a chip-rol, de én nem magyarországon élek, hanem slovákiába és csak most lett bevezetve a csip.
2013. aug. 28. 22:01
9/9 sippara válasza:
Na, azért így máris más. Egy átlagnál nagyobb injekciós tűvel adják be a nyak bal oldalába a bőr alá. Semmi nyoma nem marad, ha nagyon keresed, meg tudod később találni a kis "bogyót" a kutya bőre alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!