Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Biblia megjósolta, hogy...

Biblia megjósolta, hogy mikrochip lesz az emberekben? Erre már megvan a technológia, és valószínűleg be lesz vezetve.

Figyelt kérdés
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 - 18)

2019. jún. 8. 17:04
 51/96 A kérdező kommentje:
Szerintem az a buta, aki egy levezetett értelmezés után, ki jelenti hogy egy a szöveg nem a Bibliából van. Mintha nem lenne volágos neki, hogy a biblia értelmezéséről van szó! Szerintem a buta az az, aki nem képes elfogadni, hogy nem csak az ő világképe létezik. Most megcáfoltam a tied, ezért számodra én bolond vagyok. Pedig nem is ém vagyok a hülye!
2019. jún. 9. 00:48
 52/96 A kérdező kommentje:
ez**
2019. jún. 9. 00:49
 53/96 anonim ***** válasza:
79%

Nehéz komolyan venni egy olyan szöveget aminek már az első mondata ekkora egetrengető baromság. Tuti hogy a kedves háromgyerekes családanya aki kedveskedésből friss pogácsát meg kakaót vesz a gyerekeinek, az valami módon ezt bizony úgy teszi, mint a fenevad.

Épeszű ember már itt azt mondja hogy ez hülye és továbblapoz...

2019. jún. 9. 00:54
 54/96 A kérdező kommentje:
Szóval te a szöveg első mondatából, már megállapítottad hogy baromság az egész szöveg, pedig végig sem olvastad.
2019. jún. 9. 01:00
 55/96 anonim ***** válasza:
72%

Aki már eleve baromsággal kezdi a szövegét, arra elég pazarlás több időt fordítani...

Mondjuk ez rád is igaz, szóval csáó! Ha neked ez ennyire létszükséglet valami érthetetlen okból, akkor rettegj csak tovább a kamujóslataidtól!

2019. jún. 9. 01:03
 56/96 A kérdező kommentje:
Nem baromság attól még, hogy nem érted meg mit akar mondani.
2019. jún. 9. 01:05
 57/96 A kérdező kommentje:
De továbbra is teljesítmény az, hogyha a szöveg első mondata nem világos teljesen, akkor végig sem olvasom mert baromság! :D
2019. jún. 9. 01:06
 58/96 anonim ***** válasza:
93%

Mondom, kérdező: állampolgári jogod hülyének lenni.

Csak másokat nem vihetsz magaddal!

2019. jún. 9. 01:25
 59/96 anonim ***** válasza:
Szia, az nem jelent semmit, hogy nem látható jegy a chip, azokon az állatokon sem látszik, melyekbe beültetik. De a látomás megmutathatta azt is, ami nem látható.
2019. jún. 9. 07:30
 60/96 anonim ***** válasza:

Hogy nem a kézen vagy a homlokon lesz?

A lapockához közel ültetett mikrochippel nehézkes lenne vásárolni. Így viszont a felhasználó csak elhúzza a kezét a leolvasó előtt; úgyhogy ez nem elképzelhetetlen.

2019. jún. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!