Ha megölném magamat, akkor miben változna meg a világ? Miért lenne baj, ha a pokolba kerülnék? Ki a fenét érdekelne? És ha bárkit érdekelne, számítana is valamit?
Sokan mielőtt megteszik abban a hitben vannak, hogy majd valaki megmenti őket. Ha én leugranék, Isten sosem kapna el, hanem hagyná, hogy életem végéig égjek. (A Jehovák szerint meg jó szívű, mert csak meghalni engedne, sütögetni nem).
Tiszteletben tartja Isten, hogy nem kérem az életét és s nem kérem az országát? Nem fogja eröltetni?
Írtam egy regényt, de inkább nem másolom be, mert nagyon sötét lett és nem akarok sötét dolgokkal mérgezni senkit.
Viszont a kísértésre még szeretnék reagálni valamit:
Elsőre pont az irigység definíciója juthat eszedbe ha azt mondom, hogy ha én nem tudok hinni, amiben ti hisztek, akkor tőletek is elveszem. De igazából nekem nem a célom, hogy elvegyem tőletek az igazságot, hanem nem akarok hazugságban élni.
Hogy tud valaki úgy aludni, hogy egyszerre mindkét karja elzsibbadjon? Be voltál nyugtatózva? Orvos látott mostanában?
Messze még a vége az a helyzet. De majd elmúlik ez is, aztán egy ideig megint bírod. Írd meg azt az izét, biztos érdekes lesz!
#54 a füles szó nagyon aranyosan hangzott:)
Majd keresek egy vezeték nélkülit...a vezetékes az a szamár.
Nem szedek semmit, sosem szedtem hasonló szereket vagy cuccokat. (habár egyszer kíváncsiságból talán kipróbálnám, de valószínűleg már nem lesz rá lehetőségem).
A két karom valószínűleg úgy zsibadt el (csak feltételezés), hogy berakom a x-ben a fejem alá. Bár furcsa, mert úgy emlékszem, hogy mellettem volt mindkettő. Vagy az egyikre ráfeküdtem? Nem tudom, nem emlékszem.
Nem régen voltam vérvételen, de azt vontam le belőle, hogy nincs semmi komolyabb bajom.
Persze ettől még meghalhatok hirtelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!