Ha megölném magamat, akkor miben változna meg a világ?
Miért lenne baj, ha a pokolba kerülnék? Ki a fenét
érdekelne? És ha bárkit érdekelne, számítana is
valamit?
Figyelt kérdés
Sokan mielőtt megteszik abban a hitben vannak, hogy majd valaki megmenti őket. Ha én leugranék, Isten sosem kapna el, hanem hagyná, hogy életem végéig égjek. (A Jehovák szerint meg jó szívű, mert csak meghalni engedne, sütögetni nem).
Tiszteletben tartja Isten, hogy nem kérem az életét és s nem kérem az országát? Nem fogja eröltetni?
Nem vagyok jó társaság. Ettől függetlenül a 18. válaszolóval remélem egyszer találkozom...
Megyek inkább fürödni, csak messze legyek ezektől az elektronikus vackoktól. (kár, hogy van akivel csak itt lehet érintkezni, így nehéz megszabadulni)
2019. jún. 3. 20:21
32/62 tgt válasza:
Lucifer-666: Mindig szívesen olvasom a hozzászólásaidat, szabálytalanok és elgondolkodtatóak. Különleges módon látod a világot. A begyöpösödött, dogmákba süppedt lusta válaszokkal szemben te nagyon egyéni hangot jelenítesz meg. Nekem hiányoznál.
2019. jún. 3. 20:43
33/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon aranyos vagy <3
2019. jún. 3. 22:23
34/62 anonim válasza:
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor most azonnal hívd fel a lelki segélyszolgálatot.
2019. jún. 4. 14:42
35/62 anonim válasza:
Én nem vagyok vallásos, kis hitű vagyok talán ezért is gondolom azt, hogy nem sok értelme lenne eldobni az életet mivel halál után egyszerűen a nagy semmi a nagy üresség, a létezésed vége várna téged míg az élet ennek pontosan ellentetje itt mindent érezhetsz, megtapasztalhatsz, van saját szabad akaratod csak ki kell használni. Önmagában az a tény, hogy nem vagy vak (esetleg színvakság) vagy süket már amiatt is boldog lehetnél. Láttam egy videót amiben az egyik srác színvak volt, majd felraktak rá valamilyen speciális szemüveget amivel újra képes volt látni a színeket aminek nagyon örült (sírt örömében). Gondolhatod milyen lehet annak aki pl: vissza kapja a látását vagy hallását. Mellesleg a családod vagy hozzád közel állóknak is ugyanazt a terhet kell cipelnie nap, mint nap. Az élet meg maga egy küzdelem senki sem mondta, hogy egyszerű max elviselhetőbbé kell tenni, de nem a halállal. “A remény hal meg utoljára”. Figyelj nekem is nem egyszer megfordultak a fejemben ilyen gondolatok. Szóval nem hiszem, hogy a te elképzelésed jó útra vezetne.
2019. jún. 4. 18:32
36/62 anonim válasza:
Tudni kell értékelni az életet és tisztelni azt. Aki meg azt írja, hogy nem hiányoznál neki valószínűleg azért írta, mert nem ismeri a személyiséged nem tudják mit vesztenek el. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!