Ha megölném magamat, akkor miben változna meg a világ? Miért lenne baj, ha a pokolba kerülnék? Ki a fenét érdekelne? És ha bárkit érdekelne, számítana is valamit?
Sokan mielőtt megteszik abban a hitben vannak, hogy majd valaki megmenti őket. Ha én leugranék, Isten sosem kapna el, hanem hagyná, hogy életem végéig égjek. (A Jehovák szerint meg jó szívű, mert csak meghalni engedne, sütögetni nem).
Tiszteletben tartja Isten, hogy nem kérem az életét és s nem kérem az országát? Nem fogja eröltetni?
Hát erről most a vonat jutott eszembe. (bocsi, nagyon rossz a humorom).
De ettől még értettem, hogy mit szerettél volna írni valójában.
nem olvastam végig a válaszokat. Az 5-ös jól mondja, Istent kell választanod!
Én is meg akartam halni, meg is néztem a neten ilyen-olyan forrásból melyik a tuti módszer, hogy vége legyen... és megismertem Jézust. Jézus kiváltotta a lelkem a halálból! És egy stabil alapokon álló életem van, és így egyedül bármiféle segítség nélkül, jobban élek, mint azelőtt valaha bármikor!
30/N
"Térj meg,mert a vég nagyon közel van,akár holnap is bekövetkezhet. "
Ma 1 és 3 óra között le kellett gurulnom az ágyról, mert nem éreztem egyik kezemet sem. Szóval lehet van benne valami...Bár sosem fogom érteni, hogy miért kell meghalnunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!