Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok a sátánistákról?

Mit gondoltok a sátánistákról?

Figyelt kérdés
2019. máj. 20. 17:50
1 2
 1/12 jdfGabrella ***** válasza:
36%
Koltozzenek hozzám, mert én együtt lakom a satannal!
2019. máj. 20. 18:05
 2/12 anonim ***** válasza:
36%
#1 ne akard, hogy féltékeny legyek!
2019. máj. 20. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
23%

Őszinte Sajnálattal gondolok rájuk, a jövőjük miatt.

Örülnék ha meggondolnák magukat, és az élet forrásához csatlakoznának.

2019. máj. 20. 19:08
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem ismerek sokat,az egyik egy barátnőm,aki kb divatból bohóckodott a sátánizmussal,a másik egy itteni felhasználó még régről,az meg flúgos volt. Gondolom köztük is van ilyen is,olyan is,ha általánosítanom kéne e kettő alapján,akkor semmi jót.
2019. máj. 20. 19:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Ismerek kettőt. Az egyik a volt gimis osztálytársam, elég nehéz gyerekkora volt, és ebbe menekült. Mondjuk elég nehéz természet az illető, én is az vagyok, így sajnos nem jöttünk ki túl jól, amit bánok, nem úgy álltam hozzá, ahogy kellett volna, így szerintem csak méginkább eltaszítottam a kereszténységtől.

A másik egy 14 éves, nagyon introvertált, befelé forduló lány, nagyon aranyos, tökre bírom. Szintén nehéz gyerekkora volt.

Nemrég ismertem meg őt, és tanultam a hibámból, meg azóta fejlődött a hitem, és teljesen máshogy állok hozzá, mint a volt osztálytársammal tettem.

Régen kis hülye voltam, és nem tudtam elfogadni azt, aki máshogy gondolkodott, mint én, szerencsére ez mára változott. Szóval nem ítélem el őket, mert jó okuk van arra, hogy ilyenek lettek. Próbálok mindenkit szeretni, meg elfogadni, annak ellénere, hogy bizonyos dologgal nem értek egyet.

2019. máj. 20. 20:31
 6/12 Mansour ***** válasza:
Szerintem a sátánizmus legalább 99%-a gyerekes bohóckodás, vagy elkeseredett szembefordulás, mint amiről az 5-ös válaszoló ír. Az igazán mély, hívő, és annak minden metafizikai következményét felfogó és vállaló sátánista nagyon-nagyon kevés van szerintem.
2019. máj. 21. 11:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok sokat róluk de nem is akarok. Mit kezdjünk ezzel? Egyértelműen ember által kreált dolog, ráadásul a "nagy történet" negatív részét ollózták ki maguknak. Komolyan, ha a Sátán karaktere volt megfelelő az alapító lelkivilágának, akkor mi jót várhatunk ezektől az emberektől?
2019. máj. 21. 12:12
 8/12 Lux morulus ***** válasza:
18%

Jó nagy a tudatlanság, meg a sztereotípiák szajkózása a Sátánizmussal kapcsolatban.

Ha tudni akartok, akkor vegyétek a fáradságot arra, hogy legalább fél évig kutatjátok, tanulmányozzátok, mert így csak egymás hüly🍵ségeit mondogatjátok.

2019. máj. 22. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Mert nyilván te olyan bazi felvilágosult vagy,hogy jobban tudod,mit tapasztaltunk ismerősi körökben. Taníts még mester!
2019. máj. 22. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Épp olyan, vagy még nagyobb hülyeség mint a kereszténység
2019. máj. 22. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!