2/19 A kérdező kommentje:
Az épp nagyon nincs..
2019. ápr. 30. 13:19
3/19 anonim válasza:
esetleg egy kiskutyit is örökbe lehet fogadni.
4/19 lilla64 válasza:
Van aki azt mondja,hogy a könyvek,vagyis az olvasás segitett
5/19 anonim válasza:
Nekem semmi. Kitéptem magam akkori környezetbemből, hogy se ismerős se barát se rokon ne ballagjon velem szembe az utcán. Nem segített. Az ital rövid ideig segít, utána elmélyíti a problémákat. Tehát az sem jó. Annyi reményt tudok mondani, hogy a fájdalom nem fog múlni, viszont hordozhatóvá válik. Ez az én tapasztalatom.
7/19 anonim válasza:
A minden vígasztalás Istene, aki hasonló módon átélte, milyen elveszíteni valakit, akit szeretünk.
(2Korintusz 1:3, 4) 3 Áldott legyen Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak Istene és Atyja, a gyöngéd irgalmasságok Atyja és minden vigasztalás Istene, 4 aki megvigasztal bennünket minden nyomorúságunkban, . . .
Elsősorban Szavával, a Bibliával vigasztal meg minket, valamint ima által, mely egy ajándék Istentől
Mond el neki, öntsd ki neki a szívedet. Olvass olyan kiadványokat, ami átsegít a gyász időszaka alatt.
A jw.org honlapon ha beirod a keresőbe, a gyász, vagy a halál szavakat, sok témában kutathatsz, ami enyhíti ezeket az időszakokat, Nekem nagyon beváltak.
8/19 anonim válasza:
9/19 Rachel Warner válasza:
Pl a jw.org-t pont NE keresd fel ilyenkor,sőt,semmikor,de mikor ilyen sebezhető vagy,főleg ne. Tanúk leállhatnának már ezzel,hogy a szerencsétlen gyászolókat akarják behálózni.
10/19 anonim válasza:
Igazából nem sok minden. Próbálhatod elvonni a figyelmedet más tevékenységgel, de közel se biztos, hogy menni fog. Vallásosként talán az örökéletbe vetett hit, hogy elhunyt szeretted már Isten közelében van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!