Miért fél sok ember a pokoltól és az örökszenvedéstől?
Tisztelt Lucifer nem így gondolod igazságosnak ? Egyetértesz velem ?
Kedves válaszolok őszintén bevallva egyetértettek velem ? Remélem igen így látom igaznak. Én írtam az első választ! Nem a saját véleményem szerint írtam! Hanem a szín tiszta igazságot mondtam el amit közölni akar a Biblia tanítás az emberekkel.
Kedves 38% barátom te nagyon el vagy tévedve ne haragudj.
"Szín tiszta igazságokról" beszélsz itt, de nem gondolod, hogy ezek igencsak merész szavak egy kicsit?
Ne szeretnélek megsérteni de valaki nagyon behúzott téged.
Miért nem hiszel a Biblia szavának ha már ujjá született kereszténynek tartod magad?
Ézs 1:28-31
De elvesznek a bűnösök és gonoszok egyetemben, s megemésztetnek, a kik az Urat elhagyták.
Mert szégyen éri őket a cserfákért, a melyekben gyönyörködétek, és pirulni fogtok a kertek miatt, a melyeket kedveltek;
És hasonlatosok lesztek az elhullott levelű terpentinfához, és a víz nélkül való kerthez:
És csepüvé lesz az erős, és munkája szikrává: mindketten égni fognak, és oltójok nem lészen.
Ézs 66:22-24
Mert mint az új egek és az új föld, a melyeket én teremtek, megállnak én előttem, szól az Úr, azonképen megáll a ti magvatok és nevetek;
És lesz, hogy hónapról-hónapra és szombatról-szombatra eljő minden test engem imádni, szól az Úr.
És kimenvén, látni fogják azoknak holttesteit, a kik ellenem vétkeztek, mert az ő férgök meg nem hal és tüzök el nem aluszik, és minden test előtt borzadásul lesznek.
És,hogy a kérdésre is válaszoljak!-egyszerűen azért Lucifer mert tudják,hogy a pokol létezik.
"Egy idő után megszokható az is, ha csak cupákként kezelnek és kikötnek, mint egy sonkát."
Elméletben mindenki vagány és belevaló, Te is Lucifer666, amíg be nem következik a rossz, akkor meg már késő lesz a rinyálás... Az ember sok mindent be tud magának hazudni, csak ne kelljen Jézusban és a Bibliában hinnie. Ha Téged, Lucifer666 nem izgatna a dolog, akkor nem tennéd fel ezt s ok, ostoba kérdést ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!