Mi a vallás álláspontja az alábbiban?
Ömmm... kifejtenéd bővebben? Ez így elég zavaros.
Az sem derült ki melyik vallással kapcsolatban szeretnél választ kapni.
Nálunk, Jehova Tanúinál ilyen esetben a szülő kiközösítésre kerül, nem lehet a vallás tagja.
Egyébként pedig fel kell jelenteni.
Első válaszoló, csak neked, többiek el se olvassák. Molesztálás? Tudod mit jelent vagy zavaros a kifejezés? Anya nemtörődömsége a témával kapcsolatban. Ezt érted?
Leírtam, hogy mi a vallás állásponta. Megbocsátás? Ha nem érted akkor te is lapozz. Egyébként mutass nekem olyan kérdést, ahol leírják, hogy melyik vallás tanácsát kérik ki. Tégyleg be lehet másolni vagy ötöd. Hajrá.
Hogy bocsássak meg, amikor szavakat nem találni a megszégyenítésre? Ezt tanítja a vallás de hogyan? Háborog a lelkem. Hogyan bocsássak meg, ha ezt kell tennem?
Jelentsem fel? Akkor a vallás álláspontja a megbocsátással kapcsolatban, nem igazán érvényes? E kettőséget nem tudom legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!