Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A HIT gyulekezet tagjainak...

A HIT gyulekezet tagjainak milyen allaspontja van a migransokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Megegyezik Orban Viktor allaspontjaval vagy ellenkezoleg ?

A gyulekezetben ilyen kerdesekkel nem foglalkoznak, mindenkinek sajat velemenye van ?

2016. ápr. 10. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok tag, de úgy tudom nincs "dogmatizált vélemény" viszont a vezetők, gondolom ez alapján a többség is kifejezetten fél az Iszlámtól, amit eddig láttam ebből az alapján azt gondolom alapvetően a migrációval még nem feltétlen lenne bajuk, hisz ezek az emberek pont az elől a redikális iszlám elől menekülnek amit a hit gyülekezetének sok rangos tagja is kritizál
2016. ápr. 10. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Migránskérdés és homoszexuálisok házassága kérdésében érdekes módon konzervatívok.
2016. ápr. 11. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Mindenben azok. Attól, hogy beszólogatnak a katolikusoknak, ha kell, ha nem, még nem lesznek kevésbé konzervatívok. A konzervativizmus alapvetően jellemzi az összes pünkösdista egyházat.

Ez alól talán csak a popzenés istentiszteleteik a kivételek. Habár az a fajta popzene, amit ők produkálnak, ma már szintén nem a progresszív kategória, hanem olyan slágeresen maradi, zámbódzsimis örökzöld kategória.

2016. ápr. 11. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

3.

Igen, de ezt azért mondtam, mert politikailag inkább balosok.

2016. ápr. 11. 10:35
 5/9 Inkviziciós detektív ***** válasza:
100%

"a Tóra a leghatározottabban

megvédi a befogadó kultúrát és jogrendet a

bevándorlók által importált kulturális és jogi

befolyástól azáltal, hogy a befogadott

menekültet vagy jövevényt kötelezi a befogadó

ország törvényeinek betartására és

kultúrájának, vallásának tiszteletére, mi több,

részleges gyakorlására."

[link]

2016. ápr. 11. 10:47
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Groteszk, amikor mások tolmácsolják, hogy mit gondolnak a hitesek. Arany köpése jut eszembe:"Gondolta a fene!".
2016. ápr. 11. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
A Gyülinek semmi baja alapvetően a menekültekkel, de elvárjuk tőlük, hogy azokat a törvényeket tartsák be amelyik országban vannak. De ez minden nemzetíségtől elvárható.
2016. ápr. 11. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:

3-asnak igaza van és az 5-ös is jól linkelt ,bár ami azt illeti a gyülekezet nem ismeri a tóra lényegét.

Mivel a tóra nem más emberek gyülőletét mutatja ,vagy "várja el" ,hanem nagyobb részben az elfogadást.

Hogy a kérdésre válaszoljak:

Alapvetően olyan ,mint a többi "hazafi krisztusi embernek" ,szóval utálják őket -alapjába véve-.

Üdv!

2016. ápr. 12. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:

8-as vagyok:

Ui:

"nem ismeri a tóra lényegét."

*e tekintetben.

Üdv megint!

2016. ápr. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!