Ki Jézus Krisztus menyasszonya? A teljes kereszténység? Esetleg csak 144 ezer felkent? Kik a meghívottak? Ki az a nagy sokaság, aki még részt vesz rajta?
A meghívottak, a 144000, Ők Krisztus "menyasszonya"
A nagy sokaság, akik túlélik Armageddont a Földön.
A teljes "kereszténység" nem lehet, mert ítélet, büntetés alatt lesznek, amit a jelenések könyve határozottan közöl.A Politikai hatalmak fogják Isten akaratát végre hajtani, mikor a vallások ellen fordulnak.
Azt tudni kell, hogy a "Keresztény" kifejezést, azok is használják, vagy azokra is alkalmazzák, akik nem élnek keresztény életet, csak bele keresztelték egy vallásba.
amikor azt írja, hogy a nagy szajha, vagy is a magukat Isten egyházának nevezettek, részeg a szentek vérétől, ebből jól látható, hogy kik azok akik Isten nevében emberek milliói haltak meg a háború oltárán, mivel belekeveredtek a világba.
Valamint a "menyasszony, és vőlegény hangja nem hallatszik benne többé" utalásból azokra az épületekre vonatkozik, amiket ezekre a célokra használtak a vallások.
Kedves Kérdező,
Érdemes lenne kiírni a kérdésben, hogy a jehovista-őrtornyos, vagy a bibliai, keresztény válasz érdekel?
A kettő között nagy különbség van!
"A teljes "kereszténység" nem lehet, mert ítélet, büntetés alatt lesznek"
A többi apostol meg határozottan írja, hogy aki hisz elkerüli az ítéletet. Felesleges a nehezen értelmezhető Jelenések igéivel operálni. Ez tipikus szektás dolog. Az adventisták is ezzel tartják félelemben a tagjaikat
Nem furcsa, még ha képletesen értendő akkor is, hogy egész intézmény lehet menyasszony? Valahogy ebből nekem az következik hogy a házasság sem a nemekről szólna...
A kérdésre nem tudom a választ, talán mert nem kaptam meghívót, de nem gondolom hogy ezek konkrét számok vagy személyek vagy akár valamelyik vallási irányzat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!