Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy is van pontosan a Bibliáb...

Hogy is van pontosan a Bibliában a "kivettetés a külső sötétségbe"?

Figyelt kérdés
Kicsoda, micsoda, milyen esetben? És mit jelent?
2019. febr. 18. 06:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Van más részlet is, ahol írnak erről?

2019. febr. 19. 06:20
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Jól válaszolt a 46%os és nem vitatkoztam, csak tényt közöltem. A jehovista hazug tanítás szembemegy a Bibliával, ahogy látható is. Szándékosan nem én másoltam az ide vonatkozó részt. A Biblia nem hazudik. Azt írja, hogy a hívek új testet kapnak feltámadás után. Akik pedig nem kértek Istenből, azok ki lesznek vetve a külső sötétségbe, ahol sírás lesz és fogcsikorgatás. Pont. Addigra a pokol is az örök tűz tavába vettetik a halállal együtt, tehát ott már egyik sem lesz, így marad az örök, ismétlem: sírás és fogcsikorgatás. Nem én mondom, hanem a Biblia.

A jehovisták meg jó lenne, ha az ördög

torony állandóan változó tanításai helyett végre megtérnének és a Bibliát (nem az átírt és megmásított új világot)olvasnák.

2019. febr. 19. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!