Létezik isten?

Figyelt kérdés
szerintetek
2010. júl. 1. 12:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Plusz kiderült hogy 2 dimenzió ütközik egymással párszáz milliárd évente és ennek energiájából jött létre az ősrobbanás :D ennyi :D és előtte is és előtte is és mi utánunk is így lesz....nem azt mondom,hogy isten nincs de nektek sinc sbizonyítékotok..semmi..amit valaki csak úgy írt egy biblia nevű könyvbe mi a biztosíték hogy az igaz?
2011. febr. 7. 13:30
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
100%, hogy Isten megteremtette a világot, embert, mindent. Látta, hogy tökéletes, de aztán elpusztította özönvíz által, mert nem volt tökéletes, de életben hagyott egy családot meg minden állatból 2-t. Aztán elmondta a zsidóknak, de csak a zsidóknak, hogy ő létezik és ők a választott nép (véletlenül se a zsidók találták ki az egészet és nem a héber mitológia része, ahogy a leviatán, gólemek, démonok, Lilith, Dávid és Góliát, Noé bárkája stb) Aztán elküldte a fiát Jézust, hogy ne csak a zsidóknak mondja el, hogy ő létezik (egyébként a zsidók szerint nem is volt Jézus a fia, - milyen érdekes, hogy kitalálnak egy vallást aztán még valaki okoskodik, hogy nem úgy van,- és ők még mindig várják a Messiást), egyébként Jézus, aki Isten fia és egyszemélyben Isten (szentháromság), - bár nem tudom ki milyen irányzatban hisz van elég mindenki találhat legjobban kedvének valót,- keresztre feszítteti magát a bűneinkért, és halála előtt a skizofréni megcáfolhatatlan jeleként utolsó szavai Éli éli lamma sabactani- kérdezi magától, hogy miért hagyta el magát? Biztosan így történt...
2011. jún. 28. 21:08
 33/34 anonim válasza:
Mondok valamit, aki nem hisz Istenben valahol azt is megértem, mert úgy hogy akinek soha nem hallodat a hangát és sok rossz történik, ilyenkor sokan elbizonytalanodhatnak, és én habár meg vagyok keresztelve, soha nem voltam igazából vallásos mégis hiszek Istenben. Gondoljunk csak bele néhány dologban, például azt a sok fát hogyan ültethették volna, ha nélkülük oxigén sem volt, továbbá egy nőnek mi a fenének lenne 1 millió petesejtje, ha Isten nem örök életet szánt volna eredetileg az embereknek, mert még ha egy nő 150 évig is él, akkor is maximum 100-150 petesejt tudna megtermékenyülni, persze ha sok lenne az iker akkor ennél jóval több gyereke is lehetne, de az ikrek azok meg ugyan úgy egy petesejthez tartóznak, tehát ha végiggondolsz néhány dolgot egyértelmű hogy létezik Isten, csak hát Ádám és Éva bűne miatt van az, ami van, de én erősen hiszek benne, hogy majd egyszer minden megváltozik, hiszen ha az Isten adta az ember életet, akkor akárkit föl tud majd támasztani, akit úgy érzi hogy érdemes, és ott nem fog létezni olyan hogy unalom, meg rossz kedv.
2011. júl. 10. 14:19
 34/34 anonim válasza:

Katolikus vagyok. Sok dolgot tanulmányoztam s elég nyilvánvaló pár dolog, logikus meg egyéb dolog. ki mit és kit tart istennek? Hány vallás van hogy más nevű isteneket imád?

jó kérdés volt feltenni a kérdést de sok minden itt nem tudható nem igazolható, sok dologban sántít. kérdés teremtés vagy evolúció, valamiért nem tudom el hinni hogy az isten teremtette volna a processzort.

feltétlenül a választ lehet keresni kutatni de sok ember vagy legtöbb embernek a nagyának nincs akkora tudata hogy erre a kérdésre választ adjon.

Sok dolog és témában lehet keresni a választ elmélkedni lehet de választ erre biztosan és bizonyítani nagyon nehéz, oda úgynevezett megváltozott tudat kell ez a téma fefogására.

2011. szept. 14. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!