Létezik isten?
Kedves kérdező!
Ereszd el mindazt, amit eddig tanultál, tapasztaltál, és várj, mert Isten kinyilatkoztatja magát, ha elveted az elfogultságodat azzal kapcsolatban, amiféle tudásra eddig szert tettél. Ne csak nézz, láss is. Ha nem találod, akkor így könnyen megleled. Üres fejjel kell őt keresni, mert sajnos be van szennyezve a vallások híre, ez megtévesztheti az embert a keresésben. Akik pedig eltorzítják az igazságot sem tehetnek róla, mert tévedésükben leledzik a hiba, amire lassan ráébrednek maguk is. Én tudom, hogy sikerül meglelned az Urat. Ha a jelen létező vallási iratok nem tudtak megfelelő hitet önteni beléd(ami természetesen nem a szentírások hamisságát takarja), akkor ajánlhatok egy könyvet, ami felismerésre juttathat. :)
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.
üdv és sok sikert.
25/F
LastOne.Left
"Isten Létezik!
Az ateisták gibbon ivadékok!"
Mi vagyunk "ivadékok", mikor neked semmi bizonyítékod nincs a létezésére? A tudománynak van bizonyítéka, hogy hogyan fejlődtek ki az élőlények, ti meg a teremtéssel jöttök...
Az ateisták hiszékenyek, vagy hivők? A materializmus is dogma, csak "tudományos" dogma. Hinni kell benne, mert empíria útján nem bizonyítható, csak logikai deduktiv úton. Ugyanez a módszer használatos a racionális Istenérvek esetén.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..
"Az Úr majd egyszer visszajön úgy, hogy mindenki lássa, de most még a hit korszakát éljük."
Ettől most eldurrant az agyam...te várd nyugodtan...
Isten létezik szerintem, mert mindennek kell lenni egy kezdetnek.
A keresztények Úrnak, a muszlimok Allahnak, a zsidók YHWH-nak, a jehovisták Jehovának hívják és így tovább a vallások, az ateisták pedig Véletlennek, vagy Anyagnak hívják(mert ugye szerintük ezek teremtő erővel bírnak, képesek kialakítani az univerzum motorkerekét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!