Megszállt engem valami?
Az ègvilágon mindenre irigy lettem!
Bárhova,bármire,bárkire tekintek irigysèg tör rám.
Egy öregbácsira az utcán...
Öregnènire.
Fiatalra.
Ha hullik a hò a tvben...
Egy bábura tekintettem a tvben,arra is.
Megzavarodtam?
Ès èrzem nincsenek mèly gondolataim.
Nem tudok tisztán gondolkodni.
Köszönöm szèpen a válaszokat!
Ès azt is köszönom,hogy felvilagosìtást kaptam ez pszichològiai eset...nem pedig azt kaptam meg,hogy gonosz vagyok.
Hálásan köszönöm!
Igen,valòszìnü,hogy az is.
Köszönöm.
Èrdemes volt kiirnom a kèrdèst.
Igazábòl van okom.
De ez már akkor is sùlyos.
Szia!
Szerintem nem megszállt valami (az nagyon ritka) hanem az ilyesmit inkább gonosz lélek általi megkötözöttségnek szoktuk nevezni.
Szerintem sokat tehetsz azért hogy megszabadulj (pl. Szent Mihály ima) de kérhetsz segítséget is.
Szentlélek-keresztséget megkaptad már? Ha nem akkor szerintem az lenne az első amire szükséged lenne, mert ez nem csak megszabadulást adna de annál sokkal többet is.
Másrészt sokat segít ha az érzelmeket félretéve erőt veszel magadon és amikor olyasmit látsz amire irigykedhetnél akkor hálát adsz azért Istennek. Vagy áldást kérsz az illetőre.
Illetve kérheted Istentől hogy segítsen hogy szeretettel gondolj ezekre az emberekre mert ha ez sikerül akkor az irigység helyett örömet fogsz érezni akkor amikor azt látod hogy valamire irigy lehetnél. Próbálj rájuk testvérként vagy rokonként gondolni. (Végül is távoli rokon mindenki - közös ősünk Noé volt :))
Üdv.: Béla
Köszönöm ☺
Hogy èrted azt,hogy Szentlèlek keresztsèg?
Mármint megtèrtem e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!