Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megszállt az ördög, mi van velem?

Megszállt az ördög, mi van velem?

Figyelt kérdés
Istenről csupa rossz dolgokat gondolok és érzek. Úgy gondolom hogy élvezi a szenvedésemet, hogy azt akarja hogy megöljem magam. És hogy büntetésnek szánta az életemet. Teljesen eluralkodtak az ilyen gondolatok az elmémen. És a szívemben is. Talán írhatnátok valamit, ami segítene. Az őrület határán állok. Nem bírom tovább. Most az egyszer ne írjanak olyanok nekem, akik azzal jönnek hogy Isten nem létezik. Mert sajnos erősen hiszem hogy létezik. Így is teljesen zavart vagyok. Miért büntet engem? Gyerek koromtól csupa rossz ér. Neki az mire jó ha én szenvedek? Élvezi, vagy mi ez az egész? Tudom hogy nem csak én szenvedek, nem erröl van szó. De teljesen eluralkodott rajtam valami. SOS
2019. jan. 30. 11:46
1 2
 1/12 anonim válasza:
55%
Tuti, hogy megszállt. Kérj segítséget valamelyik pszichiátrián.
2019. jan. 30. 11:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Persze, menjek a kórházba. Kéne mennem, de hogy menjek? Vannak akik ha megtudnák, nagyon élveznék, és örülnének neki. A falu pedig hogy nézne rám azok után? Le fognak bolondozni, úgy fogják pletykálni egymás közt nagy örömmel hogy megbolondultam. És aki tönkre tett lelkileg, az még mennyire élvezné. Így is el mennétek a helyemben?
2019. jan. 30. 12:04
 3/12 Karena26 ***** válasza:
11%

Ne hallgass #1-re!!!

Nehogy elmenj dokihoz!!! A világi orvoslás nem tud ezen segíteni, csak bezárnak, kényszergyógykezelnek=gyógyszerfüggővé tesznek, stabilizálják a problémádat!!!

A sátán érzi, hogy közel van hozzád az Úr, hogy elhívjon megtérésre, ezért még gyorsan utoljára megpróbál elpusztítani!!! Ha ennyire erőlködik veled, akkor azt jelenti, hogy gyakorlatilag győzött az Úr, az életedben!!! :)

Igaz, hogy most szellemi támadás alatt állsz, de a hited megvan! Azt írtad, hiszed, hogy Isten létezik... :)

Isten maga a jóakarat, szeretet, irgalom, megbocsájtás, igazság!!! Nem is tud másmilyen lenni, mert válzozhatatlan. Sátánnak és az alattvalóinak pedig az a célja, hogy elhitesse velünk az ellenkezőjét. Sátán a hazugság atyja, nem tud mást csinálni, mint hazudni, mert ilyen a természete, így felesleged bármilyen hangnak elhinni a mondókáját a fejedben.

Úr Jézus Krisztus szenvedett és meghalt érted a krreszten, hogy te szabad lehess! Nyilván nem tenné feleslegessé a saját brutális szenvedését...

Kiálts az Úrhoz segítségül most!!!

Szólítsd nevén: Úr Jézus Krisztus.

Kezdd el hangosan megvallani, hogy hozzá tartozol, az Ő része vagy, így a sötétségnek semmi köze hozzád!

2019. jan. 30. 12:52
 4/12 anonim válasza:
Milyen zagyvaság...
2019. jan. 30. 12:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Karena régóta kínoz engem amúgy. Mi olyan érdekes van bennem, hogy ennyire el akar veszejteni a Sátán? De kíváncsi lennék rá. Más is mondta már nekem egyébként, hogy még mindig velem van az Isten. Nem hittem neki. Azt mondta hogy ő látja. Rettenetes nyomás van rajtam. A multkor fel akartam vagdosni magam, nagyon erős kényszert éreztem rá. De valahogy elmúlt, aztán ismét elő jön. Gyerek korom óta ez megy. Miért akarja annyira a Sátán hogy öljem meg magam? Vajon miért annyira fontos nekik hogy végül meg fogom-e tenni?
2019. jan. 30. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem az ördög szállt meg, hanem a depresszió.
2019. jan. 30. 13:14
 7/12 A kérdező kommentje:
# 6 És mi van ha mindkettő egyszerre? Egyébként kértem a pszichiáteremet, hogy írjon ki kórházba. Azt mondta hogy nem bírnám ki..meg gondolom arra nyomós ok is kell. Talán el kéne neki mondanom, hogy öngyilkos érzéseim vannak, de szégyellem. Nem akarom hogy bárki gyengének higgyen.
2019. jan. 30. 13:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor meghalhatsz.
2019. jan. 30. 14:01
 9/12 A kérdező kommentje:
# 8 Igen. Valószínű az lesz a vége. Izgi nem? :D
2019. jan. 30. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Nézd: ha fáj a fogad, orvoshoz mész. Nem?

Pedig akkor is gyenge vagy.

Pont AZÉRT kell orvoshoz menned, hogy meggyógyítson, és ismét erős legyél!

Hívd fel az orvosod.

2019. jan. 30. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!