Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megszállt volna az ördög?

Megszállt volna az ördög?

Figyelt kérdés

A napokban történt a furcsság. Hajtottam le az autopályáról, én teljesen jolvezettem kb 120-al mentem, amikor egy illeto a kis kicsijéval a leélló svábból elotem akart kihajtani, de én meg jövök a fkete BMW-vel. Volt annyi léleljelentéken, hogy horgyan félrerántottam a kormányt, egyből át másik szavba igy kerultem el a balesedet.

Pár nappal kősőb megyek az autópályan verem neki rendesen, hadd menjen. Tolom is le a kocsisorokat. Gondoltam egyt lelessatobb, mertr nagyon fogy a benzin, lassan is haérek. 5 perccel későlett egy baleset es a teljes sor azonnal meállt. Én satuféket nyomtam, kb 20 centire állt meg a kocsim orra az övétől. És ami jelentős változás, sokkalnyuggodtabbal veteket, lassabak, mások felé segítőkészen. Azt hizem az ödög célje hogy továbbra is így hajtsak, ilyen helyzetekbe keröüljek, és jót röhögjön

2018. okt. 3. 22:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Haver, most milyen nyelven beszéltél? Inkább aludj, holnap suli!
2018. okt. 3. 22:43
 2/14 grafno ***** válasza:
Szerintem akar tőled valamit és érzi, hogy nálad vevőre találhat. Én óvatosan vezetnék a helyedben.
2018. okt. 3. 23:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármit is szívsz, küldj belőle.
2018. okt. 3. 23:02
 4/14 A kérdező kommentje:
1-2-as. Altatót vettem be, attól írtam ilyen komásan meg alig érthetűen.
2018. okt. 3. 23:51
 5/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem akar tőled valamit és érzi, hogy nálad vevőre találhat. Én óvatosan vezetnék a helyedben."

Kifejtenéd mire gondolsz? Nagyon sokszor kerülök veszélyes helyzetekbe, mégis valahogy mindig megúszom, és még a legkisebb balesetem sem volt soha. Szerintem az ördög játszik velem, hogy hajtsak mint állat, belekeveredjek ilyen helyzetekbe, aztán meg az utolsó pillanadban megvéd, hogy tovább szórakozhasson.

2018. okt. 3. 23:55
 6/14 anonim ***** válasza:
A kormányt is ő fogja?
2018. okt. 4. 00:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehetséges. Sokszor csodálkozok honnan vannak ilyen jó reflexeim hogy mindig megúszom baleset nélkül.
2018. okt. 4. 08:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, egyszer mások életébe kerülhet a száguldozásod. Te meg simán megúszod majd és élhetsz a tudattal, hogy miattad halt meg valaki. Felelőtlen vagy és az ördögre kened, hogy eddig szerencséd volt.
2018. okt. 4. 09:31
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

7 Ez ami nálad van külső dolog. Vagy rontanak távolról, vagy a rontás amit másnak akartál már visszatért rád.

De nekem valahogy az utóbbi tűnik esélyesnek a te esetedben.

2018. okt. 4. 10:23
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
9+ Aki így szórakozik, mint amit a kérdésbe kiírtál, az kevély, és a kevély ember közvetlenül bukás előtt áll-mindig, tehát a rontó fél esélyes hogy te vagy. Nem baj, legalább megtapasztalod a saját bőrödön a dolgokat.
2018. okt. 4. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!