Megszállt volna az ördög?
A napokban történt a furcsság. Hajtottam le az autopályáról, én teljesen jolvezettem kb 120-al mentem, amikor egy illeto a kis kicsijéval a leélló svábból elotem akart kihajtani, de én meg jövök a fkete BMW-vel. Volt annyi léleljelentéken, hogy horgyan félrerántottam a kormányt, egyből át másik szavba igy kerultem el a balesedet.
Pár nappal kősőb megyek az autópályan verem neki rendesen, hadd menjen. Tolom is le a kocsisorokat. Gondoltam egyt lelessatobb, mertr nagyon fogy a benzin, lassan is haérek. 5 perccel későlett egy baleset es a teljes sor azonnal meállt. Én satuféket nyomtam, kb 20 centire állt meg a kocsim orra az övétől. És ami jelentős változás, sokkalnyuggodtabbal veteket, lassabak, mások felé segítőkészen. Azt hizem az ödög célje hogy továbbra is így hajtsak, ilyen helyzetekbe keröüljek, és jót röhögjön
"Szerintem akar tőled valamit és érzi, hogy nálad vevőre találhat. Én óvatosan vezetnék a helyedben."
Kifejtenéd mire gondolsz? Nagyon sokszor kerülök veszélyes helyzetekbe, mégis valahogy mindig megúszom, és még a legkisebb balesetem sem volt soha. Szerintem az ördög játszik velem, hogy hajtsak mint állat, belekeveredjek ilyen helyzetekbe, aztán meg az utolsó pillanadban megvéd, hogy tovább szórakozhasson.
7 Ez ami nálad van külső dolog. Vagy rontanak távolról, vagy a rontás amit másnak akartál már visszatért rád.
De nekem valahogy az utóbbi tűnik esélyesnek a te esetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!