Milyen érzés az amikor valakit megszáll a Szentlélek? Le lehet szavakkal írni ezt a csodát?
Figyelt kérdés
2019. febr. 4. 22:17
11/12 anonim válasza:
A Szentléleknek nincs szüksége arra, hogy megszállja az embert, anélkül is tud benne munkálkodni.
12/12 anonim válasza:
Én mindenkinek elhiszem, hogy ő elhiszi, hogy az történik vele ami.
Viszont úgy vagyok vele, mint ahogy abban a részben is mikor azt mondom "...nem vagyok méltó, hogy hajlékomba jöjj..." hogy arra meg mi a fenétől lennék méltóbb mint az összes többi ember, hogy maga a szentlélek egyenesen belémszálljon. Miért lenne erre szükség?
Az a látványos valami ami néhány misén előfordul, inkább az extázis állapotára emlékeztet. Olyat én is átéltem már (koncerten, tudatmódosítók nélkül) úgyhogy mint állapot létezik, de vallástól függetlenül előidézhető, itt írnak róla hogyan és hogy milyen érzés [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!