Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki az, akit a legutóbb megbánt...

Ki az, akit a legutóbb megbántottál? Miért tetted ez? Jó érzés volt vagy csak védekeztél? Bánod már?

Figyelt kérdés
Isten megbocsáthat neked?

2019. jan. 21. 22:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Fontos mások érzéseivel foglalkozni?
2019. jan. 21. 22:27
 2/6 anonim válasza:
23%
Én védekezésbol egy baratomat es utana 2 honapig nem beszeltunk de bocsanatot kertem es most megint joban vagyunk azt ne tudom higy isten megbocsátot e :)
2019. jan. 21. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
27%

A túlzott ego miatt bántunk meg embereket,és viselkedünk helytelenül.

Próbálom elkerülni,de ha mégis ilyet teszek,megbánom.

Isten megbocsát,ha őszintén megbánod a bűnöd.

2019. jan. 21. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:
44%
Ma a kollégámat, mert sok ember miatta szív, bárhova rakom, mindenhol teherré válik, elküldeni nem fogják. Nem bánom, istenben nem hiszek.
2019. jan. 21. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Anyumat bántottam meg, védekezésből, én utálok vitázni, nem bírom a feszültséget. Megbántam (Isten előtt is).
2019. jan. 22. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Járok egy képzésre, és ott valakit - öntudatlanul. Volt egy elképzelésem róla, ami csak bizonyos mértékben jött be, ezért bepörgött. Nem akartam tudatosan megbántani (a külső tényezők alapján gondolkodtam csak), de amikor kiderült, hogy ez neki xarul esett, végre kiderült pár dolog, pl.: hogy számára én a kezdetek óta nem vagyok szimpi. Nem bánom, mert legalább kiderült, hogy mi alapból Ég és Föld viszonyban vagyunk egymással. Ez van.
2019. jan. 22. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!