Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent ez a kép, érzés?

Mit jelent ez a kép, érzés?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Az életem minden területén válságban vagyok. Tönkrement a házasságom, az egészségemmel is gondok vannak és a munkahelyem is veszélyben van.Egy ideje a halott nagymamának látom az ágyam mellett sírni. Néha csak érzem, hogy itt van és hogy szomorú és sír. Ettől még rosszabbul érzem magam. Mit akar üzenni? Félek, hogy arra akar felkészíteni, hogy még több veszteség ér. A közelmúltban több családtagokat is elveszítettem.
2018. szept. 4. 19:32
 1/2 anonim válasza:
Tudsz imádkozni? Próbálj csendet keresni és imádkozzál úgy ahogy tudsz, hittel, alázattal, bizalommal, kérd Istent segítsen neked, minél gyakrabban, meglátod segíteni fog
2018. szept. 4. 21:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiába sírt. Még rosszabb lett minden :'(
2018. dec. 27. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!