Érdekelne más vallások hívőinek a véleménye. Ti mit gondoltok az en vallasomrol? Én buddhista vagyok és nem tudom, hogy lehet olyan suletlensegekben hinni mint amiben ti hisztek.
Figyelt kérdés
2019. febr. 1. 21:26
21/23 acelsziv válasza:
17: Nálad is hatalmas gondok vannak a toronyban. Az látszik, hogy semmit nem tudsz, vagy nem értesz és ezt büszkén hirdeted. Ne avatkozz a vallásokba. Sok az neked. Kapálgass a kertecskédben és buzgón imádkozz egy kicsi észért, hogy legalább ne sza rj az udvar közepére
22/23 anonim válasza:
acélszív, látom cáfolatra nem futja, csak csúfolódásra!
23/23 anonim válasza:
Még egy megjegyzés.
Kérdező, említetted a "sületlenséget".
Ezt gyakorlatilag minden hívő így érzi: vagyis az ő vallása jó, a többi viszont nevetséges.
Ez annak köszönhető, hogy az alapvető vallásod, amikor az agyadban használod, akkor NEM MEGY ÁT a hihetőségközponton.
Ez pont ugyanúgy működik, mint álomban (és félálomban), amikor minden gondolatod nagyszerűnek tűnik, és mindent elhiszel.
Aztán, ha felébredsz, és visszaemlékszel, rájössz, hogy dehogy is...
viszont az ÖSSZES TÖBBI vallás az átmegy ezen a központon, az meg persze kézzel-lábbal tiltakozik.
Na, ez jön úgy le, hogy "sületlenség".
De ezt a saját vallásodra képtelen vagy alkalmazni, mert akkor már nem lennél hívő, hanem gondolkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!