1/5 anonim válasza:
Az, hogy aki ezt csinálta nagyon unatkozott....
2/5 anonim válasza:
a legtöbb gondolkodó ember tudja,hogy manipulatív rendszerek részei vagyunk.-vallás,média,politika...
ebben nincs semmi új.
Sátánista rendszer...nem igazán értem mit jelent ez a fogalom...vannak hatalom és pénzéhes emberek akik irányítanak másokat.ha tetszik ha nem ilyen világban élünk.én nem hiszek a sátánban szimbólikus emberek állatal kitalált lénynek tartom.mikor Jézus anno beszélt a sátánról az emberek félreértették őt,mert egy test nélküli gonosz lényként fogták fel,holott ő arról beszélt,hogyan éljünk hogyan éljünk szeretetteljes életet.
a Sátán szó=ellenség,vagyis a szeretet ellentéte,de nem Lucifer aki lezuhant a mennyből meg angyalokat ragadott magával.
3/5 anonim válasza:
Szerintem durván el van túlozva ez az egész. Az egész azért van, hogy tömeghisztériát keltsenek és túl miszticizálják az egész világot. Egyébként meg, ha nem tetszik a rendszer, tessék összefogni és megváltoztatni.
4/5 anonim válasza:
Hát, tényleg valami nincs rendjén ! Szép kis csokort az antiszemitizmus gyöngyszemeiből. De, hogy még a pókember is szabadkőműves volt - ezt ezért nem gondoltam volna !
5/5 anonim válasza:
bocs: csokor ( a t nem tudom, hogy került oda )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!