Mik azok a "Királyság-érdekek"?
Máté 6:33.
A károli és más fordításokban országot írnak.
(Máté 6:33) 33 Így tehát továbbra is keressétek először a királyságot és az Ő igazságosságát, és ezek az egyéb dolgok mind megadatnak nektek ráadásként.
A Messiás uralmával kapcsolatos összes dolog, ami által támogatja valaki Isten szándékát.
Borzasztó ez a tévtorony őrült társulat. Mennyi ember életébe, sorsába mérget injekcióznak, miközben maguk is megtévesztettek, de ott fentebb tudatosan teszik gonosz ideológiájuk terjesztését, mert a pénz és hatalmi mámorban fürdenek.
Érdemes ezt az oldalt megnézni, és megismerni a hamisságukat www.exjt.hu
Azért nem kétlem, hogy sok Tanú alapvetően jó szándékú, de a jó szándék sajnos nem elég ahhoz, hogy ne lehessen megtéveszteni valakit. Sajnos azonban vannak, akik azt választják, hogy benne maradnak a szervezetben, mert túl fájdalmas lenne szembenézniük a helyzettel. Pl. rengeteg pénzt, fáradságot, időt fektettek be.
Amúgy például Jézus kollektív ítéletet, jobban mondva megítélést mondott pl. a farizeusokra és az írástudókra, de pl. Nikodémus is farizeus volt, akiről jókat ír a Biblia, a Jn 7:45-53-ban már felvállal egy konfliktust a többi farizeussal, és úgy tűnik végül sikerül is kikerülnie közülük, mert a Jn 17:39 szerint már Jézus tanítványai között lehetett (ugyanis ő hozott mirhából és aloéból kenetet Jézus temetésére).
üdv
Stefán
" Miért nem lepődök meg..."
De jó, akkor már ketten vagyunk.
Én is meglepődtem, mikor elolvastam a kérdést, hogy újra itt egy kötözködős....
"Én is meglepődtem, mikor elolvastam a kérdést, hogy újra itt egy kötözködős...."
Akkor miért válaszoltál? Kétszer is! A százalékod alapján a 2. választ is te írtad!
De köszönöm szépen a hozzá szólásodat már értem hogy mit jelent az hogy királyság ÉRDEKEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!