Hány királyság terem van Észak Koreában?
Plusz még a kérdéseim: több tanú bemásolta már azt a szöveget, hogy az őrtorony szerint Isten népe házról házra jár, utcán áll az újságot stand mögött, és egységes a tanítás. Észak Koreában ez biztos, hogy nem tehető meg, így akkor ott akik vannak tanúk, azok nem Isten népe? Mert hát ezzel igazolják magukat az idejáró tanúk, mint kiválasztottak.
Szeretet nem nagyon van köztük, ez elég látványos, amikor living és zita kommentje teljesen különbözik, el sem olvassák egymásét, tehát ennyivel sem tiszteli meg a saját hit testvérét.
Szia!
Úgy tudom, hogy Kim Jong-un is J.t.
Akkor az első válaszoló félrevezetett, pedig én tényleg azt hittem, hogy ott is van.
De akkor viszont nem prédikálnak mindenhol, sőt, ha ott lenne valaki tanú, akkor nem is lenne valódi hittestvérük az utcai szolgálat hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!