Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ismerek egy lányt akivel...

Ismerek egy lányt akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Ha szexelünk akkor az bűnnek számít a Biblia szerint?

Figyelt kérdés

Ha kérhetem egy IGEN-t vagy egy NEM-et írjatok csak.

Olvastam már ezzel kapcsolatban pár cikket, illetve itt is olvastam hasonló kérdéseket és mindenhol több mondattal vagy akár egy fél oldallal válaszoltak.

Kélek, hogy csak egy igent írj, ha szerinted bűn a Biblia szerint, vagy egy nemet ha nem bűn a Biblia szerint.

2019. jan. 9. 00:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%

Akik nemet írtak, azok szerezzenek be egy olyan Bibliát, amelyikben a Korintusi levél is benne van:

1 Kor

7,8 Mondom pedig a nem házasoknak és az özvegyasszonyoknak, hogy jó nékik, ha úgy maradhatnak, mint én is.

7,9 De ha magukat meg nem tartóztathatják, [1 Tim. 5,14.] házasságban éljenek: mert jobb házasságban élni, mint égni.

Kérdező, magad is rájöhetsz a válaszra ebből.

2019. jan. 9. 11:39
 12/12 anonim válasza:
60%

Kedves 7-es!

Most akkor hogy is van ez? "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

Pusszancs:)

2019. jan. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!