Ismerek egy lányt akivel szerelmesek vagyunk egymásba. Ha szexelünk akkor az bűnnek számít a Biblia szerint?
Ha kérhetem egy IGEN-t vagy egy NEM-et írjatok csak.
Olvastam már ezzel kapcsolatban pár cikket, illetve itt is olvastam hasonló kérdéseket és mindenhol több mondattal vagy akár egy fél oldallal válaszoltak.
Kélek, hogy csak egy igent írj, ha szerinted bűn a Biblia szerint, vagy egy nemet ha nem bűn a Biblia szerint.
Ja igen, még valami.
Mivel nem mindenki keresztény itt az oldalon, ezért kérlek, hogy írd oda, hogy milyen felekezethez tartozol és, hogy rendszeresen jársz e templomba, gyülekezetbe, közösségi házba... stb.
PL:
Nem
Katolikus vagyok.
Nem járok templomba.
Nem
Katolikus vagyok.
Nem járok templomba.
Nem
Katolikus vagyok
Nem járok templomba
Ha házasok vagyok, akkor nem.
(de mi ez, hogy csak igen - nem a válasz..? Ez olyan, mint a nemzeti konzultációs kérdőív, hogy az lesz az "igazság", amire többen szavaznak..? :D)
Mitől keresztény az, akinek csecsemő korában bevizezték a fejét és azóta sem járt templom közelében sem, nem hogy ismerné a Bibliát???
Ha nem szexelne mindenki, mint az állatok ösztönszinten, már akkor rengeteg fájdalom, kín, betegség, könny nem létezne. De hát ha feláll, akkor be kell dugni, ugye?
Igen.
Csak a törvényesen összeházasodott párnak lehet, nemi életet élni.
Igen, bűn a Biblia szerint
Protestáns
Járok gyülekezetbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!