Segített már a hited az erőszakmentes megoldás megtalálására egy helyzetben?
Igen, segített.
Az emberekbe és a szeretet erejébe vetett hitem.
Szia
Igen, és ha megengeded azt is elmondom hogyan segített, most a közelmúltban
Egy hivatalban voltam, ahol több szemponból is "hátrányosan" kezeltek engemet is, és az ügyemet is. Első reakvióm az volt, hogy a felettesénél keresek orvoslást a dologra, teljesen bizonyos voltam abban, hogy visszaélt a pozíciójával az illető.
Amikor kijöttem a hivatalból, nyugalmat, belső békét kértem a teremtőmtől, és eszembe jutottak olyan bibliai intések, hogy"ne álljatok bosszút magatokért, és az is, hogy keressük a békét az emberekkel. Istenre bíztam a dolgot.
Pár nap múlva telón értesítettek, hogy menjek be, rendezve az űgy, amit kértem.
Hálás voltam Istennek, amiért hittem abban, hogy békés úton is el lehet érni azt, ami törvényes, a többit pedig majd megoldja az, aki ígérte.
"Leszokni" a bosszúról még ez is segít: „Senkinek se viszonozzátok rosszal a rosszat” Róma 12:17.Hiszem azt, hogy isten jobban tudja mi válik a javamra. Csak meg kell fogadnom, és megtapasztalom az áldásait.
Igen. Mindig segít.
Pedig először nem akartam elhinni.
Elkezdtem szemináriumra járni, ahol azt mondták hogy hagyjam Istenre a dolgot. A fájdalmat ajánljam fel, működik.
Olyan nyugodt vagyok. És ugyanúgy szeretem az embereket, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!