Szeretnék Istenben hinni! Édesanyám halála után megingott a hitem. Előtte boldog voltam, volt lelkibékém. Azt szeretném hogy újra tudjak hinni. Megoldás?
Szia
Én is elvesztettem az édesanyámat, és tudom mennyire megváltoztatja ez az életet:-(
Soha többé semmi nem az, mint előtte. De nekem nem rendült meg a hitem Istenben, inkább naponta kértem, segítsen abban, hogy helyre álljon a lelki békém...talán most, 2 év után valamennyire sikerült.
Ha megingott a hited, talán neked is segítene, ha kérnéd(gyakrabban) a segítségét. A Bibliában van leírva hasonló eset, és a segítség is, a Lukács 22:32,33 v "...Sátán kérte, hogy hadd rostáljon meg titeket, mint a búzát. De én könyörögtem érted, hogy ne fogyjon el a hited; és ha majd megbánod, amit tettél, erősítsd a testvéreidet..."
Krisztus mi értünk is közben jár, ha őszintén kérjük. Ezért is van leírva ez az eset, hogy tanuljunk belőle, és növelje az Istenbe vetett hitünket.
Most miért lettem lepontozva?? Mindig ez történik, hogy bár a halál az élet része, mégis a hit bánja a hozzátartozó halálát, mintha nekik valami kiváltságuk lenne, hogy sose hal meg a testük.
Kérdező, te is meg fogsz halni. Mindenki.
Őszinte részvétem!
Ez a letölthető füzet a gyász feldolgozásával foglalkozik, és azzal, hogy milyen reménysége van elhunyt szeretteinknek. Remélem, segíteni fog neked ebben a nehéz időszakban:
#5 #Kerdezo ezt #4 50% nak irtad?
nem tudhatod biztosra hogy ugyanazok e a valaszadok ha rejtett az azonositojuk
nem latom hogy #4 atesita valaszt irt volna
a teista is meghal, a kulonbseg hogy ha Krisztusban hal meg akkor Krisztusban tamad fel orokeletre, elhunytaidert imadkozhatsz, de fontosabb magadert es az élökért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!