Mi értelme az életnek, ha nem hiszek semmiben?
A létezésem felesleges, és soha nem kell elszámolnom a viselkedésemmel se istennek, se az embereknek, se magamnak. Senkinek nem kell bizonyitanom. Nincs értelme a szeretetnek, de a gyűlöletnek sem, mert az érzelmek csak hazugságok, amelyek nem is tartoznak senkihez. Mi célja van annak ,hogy "beálljak a sorba" és kitanuljak egy szakmát ami nem is érdekel, aztán végig szenvedjek évtizedeket heti x-szer 8 órában, hogy utána megkeressem a pénzem és olyan dolgokra költsem, amik úgyis elfogynak vagy tönkremennek. Én nem akarom ezt az életet élni, mint az emberek többsége, hogy majd férjhez megyek és gyerekeket akarok, én attól nem leszek boldog, vagy elégedett. Én csak meg akarom érteni, hogy miért vagyok itt, de senkitől nem kapok választ. Azt hiszem nihilista vagyok, mert semmilyen istenben nem tudok hinni, és abban sem, hogy bárminek is célja lenne.
Nincsen ami feltölt pozitiv érzésekkel, képtelen vagyok megelégedni bármivel is. Irigylem azokat az embereket akik öngyilkosságot követnek el. Én is megtenném szivesen, mert úgy érzem, hogy egy olyan embernek, mint én, nincs helye az élők sorában.
Szerintem az életnek nincs értelme de nem is kell hogy legyen.
Én is sokszor gondolkodtam az öngyilkosságon és régen féltem is a pokoltól mert vallásos voltam, de egy ideje azt mondtam hogy átkozott az az isten aki azért pokolra küldene így aztán most már ebből a szempontból mindegy hogy öngyilokkal fejezem be vagy rajtam kivül álló okból.
A fennmaradó részben szerintem az élet arra jó hogy amennyire lehet élvezhető legyen.
Most latom, hogy az ontudatos kamaszok leszavaztak.
Egy kerdest azert feltennek: szeretnetek igazi valaszt kapni a kerdesre, vagy jobb buslakodni es haragudni a vilagra?
Szóval nem hiszel a halál utáni életben?
Mert ha nem, akkor itt a válaszom:
Van egy életed, nem biztos hogy találsz neki értelmét, de van és ez a lényeg.
Amég véget nem ér, addig élj!
Ha már van akkor használd ki, hogy a végén azt mondhasd: "Na, ez jó volt!"
(Lol rím xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!