Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megszólított, küldetést...

Isten megszólított, küldetést bízott rám, ha elmondom páromnak csalódik bennem?

Figyelt kérdés

Idén februárban születésnapomon kezdődött (nem ittam, sosem teszem). Hallottam egy mély férfihangot, nevemen szólított. Majd pár hét múlva újra. Nagyon megijedtem, de nem mertem szólni senkinek, nehogy bolondnak nézzenek. Nyáron ismét hallottam a hangot, visszakérdeztem: Istenem te vagy az? Én vagyok, jött a válasz. Azt mondta nem kell félnem. Olyan ígéreteket tett nekem, amik azóta beteljesedtek és tökéletesen meg vagyok győzödve róla, hogy ő szól hozzám. Páromnak nem merek szólni, mert ateista és rossz véleménnyel van a vallásokról. Én magam sem vagyok valami templomba járó fajta.

Isten olyan küldetést bízott rám, amihez párom segítsége is kell, mit tegyek, hogy győzzem meg róla?

2018. dec. 3. 06:05
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Miután régen számos alkalommal és sokféle módon szólt Isten az atyákhoz a próféták révén, ezekben a végső időkben egy fiú révén szólt hozzánk, akit mindenek örökösévé tett, és aki által a világot teremtette; aki dicsőségének ragyogása és lényegének képmása, aki szavának erejével hordozza a mindenséget; és aki, miután a bűnöktől való megtisztítást bevégezte, helyet foglalt a Fenség jobbján a magasságban.

Maga Isten mondja a Bibliában ,hogy nem fog többet szólni.

Amit te hallasz az nem a Teremtő Istentől,Jézus Krisztustól van,az 100%.

2018. dec. 5. 19:58
 32/32 anonim ***** válasza:

Mikor mondja Isten, hogy nem szól többet? Link?

Mikor szólalt meg? Én úgy tudom fényküldöttek által szokott beszélgetni.

Kérdező te sem Istennel, max egy angyallal beszélhettél, vagy Jézussal.

2018. dec. 5. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!