Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megszólított, küldetést...

Isten megszólított, küldetést bízott rám, ha elmondom páromnak csalódik bennem?

Figyelt kérdés

Idén februárban születésnapomon kezdődött (nem ittam, sosem teszem). Hallottam egy mély férfihangot, nevemen szólított. Majd pár hét múlva újra. Nagyon megijedtem, de nem mertem szólni senkinek, nehogy bolondnak nézzenek. Nyáron ismét hallottam a hangot, visszakérdeztem: Istenem te vagy az? Én vagyok, jött a válasz. Azt mondta nem kell félnem. Olyan ígéreteket tett nekem, amik azóta beteljesedtek és tökéletesen meg vagyok győzödve róla, hogy ő szól hozzám. Páromnak nem merek szólni, mert ateista és rossz véleménnyel van a vallásokról. Én magam sem vagyok valami templomba járó fajta.

Isten olyan küldetést bízott rám, amihez párom segítsége is kell, mit tegyek, hogy győzzem meg róla?

2018. dec. 3. 06:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%
10-nek Jak.4.8 Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok
2018. dec. 3. 13:15
 12/32 anonim ***** válasza:
56%

Egyszerűen bolond vagy, és ezzel mindent elmondtam.

Miért, milyen küldetést kaptál? :D

2018. dec. 3. 13:59
 13/32 anonim ***** válasza:
45%

Addig nincs nagy gond, amíg azt nem mondja a hang, hogy valakit meg kell ölnöd.

Például azt, aki nem tér meg. Mondjuk, a párod.

AZONNAL menj orvoshoz!

Az agydaganat gyógyítható - de csak akkor, ha időben felfedezik!

2018. dec. 3. 14:16
 14/32 anonim ***** válasza:
15%

"születésnapomon"

Isten népe, akár az Izraeliták, akár a keresztények idejében, bálványimádásnak minősült a születés nap, ezért soha nem ünnepelnek a választottak világi ünnepet.

S azok nem kapnak ilyen elhívást, hát hogyan kaphatna bár ki mást.

2018. dec. 3. 14:16
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

"Isten népe, akár az Izraeliták, akár a keresztények idejében, bálványimádásnak minősült a születés nap"

Idéznéd a Szentírásból, hogy ezt hol írja? Mert lehet ez a része nekem kimaradt, de sehol sem olvastam ilyet benne. Kérlek ne az őrtornyot idézd, engem Isten szava érdekel, a Szentírás.

2018. dec. 3. 14:20
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem akartam se vallási vitát gerjeszteni, sem sértegetéseket kapni. Köszönöm azokat a segítőkész válaszokat. A küldetésem csak rám tartozik, nem okoz senkinek sem problémát, csupán örömöt.
2018. dec. 3. 15:34
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

Hívőként írom, hogy minden ilyen "küldetés" nem Istentől van. Istennek egy küldetése van: megváltani az embereket - amit Jézus már megtett. Illetve azt akarja, hogy őt kövessük. Újabb dolgokat nem mond, mint ami a Szentírásban van.

Egy dolgot mondhat neked: hogy élj úgy, te is és a párod is, ahogy Jézus tanította. Minden más valami másnak a munkája, szava, üzenete.

2018. dec. 3. 15:34
 18/32 anonim ***** válasza:
65%

Szóval térítgetni akarsz a "küldetésed" keretében.

Ha ilyet benyögne nekem a férjem, másnap már nem lennénk együtt.

2018. dec. 3. 15:41
 19/32 anonim ***** válasza:
#16:akkor viszont a párodnak se mond el!
2018. dec. 3. 15:51
 20/32 anonim ***** válasza:
5%
Utoljára John Smith-hez szólt az úr! Ő az utolsó próféta. Te kérdező tévedésben élsz, talán a Sátán beszél hozzád!!
2018. dec. 3. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!