Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megszólított, küldetést...

Isten megszólított, küldetést bízott rám, ha elmondom páromnak csalódik bennem?

Figyelt kérdés

Idén februárban születésnapomon kezdődött (nem ittam, sosem teszem). Hallottam egy mély férfihangot, nevemen szólított. Majd pár hét múlva újra. Nagyon megijedtem, de nem mertem szólni senkinek, nehogy bolondnak nézzenek. Nyáron ismét hallottam a hangot, visszakérdeztem: Istenem te vagy az? Én vagyok, jött a válasz. Azt mondta nem kell félnem. Olyan ígéreteket tett nekem, amik azóta beteljesedtek és tökéletesen meg vagyok győzödve róla, hogy ő szól hozzám. Páromnak nem merek szólni, mert ateista és rossz véleménnyel van a vallásokról. Én magam sem vagyok valami templomba járó fajta.

Isten olyan küldetést bízott rám, amihez párom segítsége is kell, mit tegyek, hogy győzzem meg róla?

2018. dec. 3. 06:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%

"Utoljára John Smith-hez szólt az úr! Ő az utolsó próféta. Te kérdező tévedésben élsz, talán a Sátán beszél hozzád!!"

Megnéztem John Smith életrajzát, találtam is egy-két érdekességet, pl Báthory Zsigmond fejedelem ütötte lovaggá, de hogy Isten szólt volna hozzá, vagy próféta lenne, olyat nem írtak.

Persze még volt pár John Smith nevű ember: [link]

de mint láthatod, egyiket se nevezik prófétának, sőt legtöbbről még wiki cikk sincs.

2018. dec. 3. 16:41
 22/32 anonim ***** válasza:
27%

Egyébként pont néztem a témában egy dokumentumfilmet, amiben az volt érdekes, hogy volt olyan agytumoros aki boldogtalan lett attól, hogy eltávolították agyából a tumort, mert utána többet nem találkozott istennel.

Vagy google agytumor istenre ezt dobta fel:

[link]

2018. dec. 3. 16:52
 23/32 anonim ***** válasza:
20%
Mennyi hibbant, aszta. :D
2018. dec. 3. 16:55
 24/32 anonim ***** válasza:
Milyen szert nyomsz? Nekem nem tudnál belőle szerezni?
2018. dec. 3. 19:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Kezdem megszokni.

"Mondjak egy igazán szomorú dolgot? Ismerni a világ lehetetlen megközelítéseit fájdalmat okoz. Az igazságot ott keresni ahol kényelmes, gyengeséget eredményez. Egy bolond talán többet ér ha őrült világban él. Nos, köszönöm a lehetőséget. Amikor gonoszságról és jóságról prédikálnak, hazudnak habár lehet nem is tudják. Akár gonosz, akár jó legyél, egymást lobbantják haragra ezek az ellentétek. A harag mindig gonoszság. Nincs benne semmi élet, a harag fertőző. Akárki mondhatja, hogy nem és bárki mélyre temetheti a magáét. De ő nem jó csak annak hiszi magát. Ne foglalkozz vele és minden jó lesz, hidd csak el bátran. Tudod ez a legnagyobb hazugság amit magaddal elhitethetsz. Meg kell értened, a harag a sötétséget táplálja. A harag, a félelem, minden sötétség amit a másik oldal ellen érzel, fejlődik és terjed benned, közben másokban is. Azt hiszed egészséges vagy és azt hiszed ez így normális, csak azt nem hiszed el, hogy ez a hited tesz halandóvá.

Szeretkezz, ne háborúzz!"

2018. dec. 3. 22:54
 26/32 anonim ***** válasza:
Ma az irodában kipuhatolóztam munkatársamnál a küldetését. Azt mondtam neki, engem is szólítottak. Nagyon meredek amit mondott, az is lehet csak ugrat, bár elég komoly hölgyről van szó. Azt mondja 144 ezer nő fog gyermeket szűlni, egyazon napon a Föld minden táján, isten áldását hordozva. Ezek a gyermekek egyetlen intelligenciaként fognak élni, összetartoznak, csodákat és örömöt hoznak az emberek szívébe. Megmutatják az igaz utat istenhez. Elég bizarr, de misztikusan hangzik, nekem tetszik a sztori.
2018. dec. 3. 23:38
 27/32 anonim ***** válasza:

Tök jó horrorfilmet lehetne csinálni ebből.

Bár sajnálom, hogy a kollégád megkattant.

2018. dec. 4. 10:32
 28/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket.

Elmondtam páromnak, nem örült. Mégis segíteni fog, azt mondta érzi a küldetés súlyát, nem maradhat ki belőle.

2018. dec. 4. 11:06
 29/32 anonim ***** válasza:
76%
Akkora troll vagy kérdező.
2018. dec. 4. 11:17
 30/32 anonim ***** válasza:

27#

Mindenki kattantnak gondolja itt is. De ha beszélgetsz vele, nyugalmat, biztonság érzetet áraszt jelenléte. Kb. olyan, mint amikor hosszú idő után az ember hazalátogat szüleihez.

2018. dec. 4. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!