Nem csak láttunk, hanem folyamatosan látjuk.
Hogy mit?
Isten szavában leírt próféciák beteljesedését.
Hamarosan egy újabb prófécia kerül a felszínre, ami már kirajzolódni látszik. Reméljük nem lepődik meg senki, bár ki tudja....
Hogy melyik az? Az utolsó napok ezen szakaszában:
(Ezékiel 38:14–16) . . .? 15 Bizony eljössz majd helyedről, észak legtávolabbi részeiről sok nép kíséretében; mindnyájan lovon nyargalnak, nagy gyülekezet, népes hadsereg. 16 Rátörsz az én népemre, Izraelre, mint a felhők, hogy beborítsd azt a földet. A napok befejező részében következik ez be, én pedig elhozlak országom ellen, hogy megismerjenek engem a nemzetek, amikor megszentelem magamat rajtad a szemük láttára, ó, Góg!’«
"Hamarosan egy újabb prófécia kerül a felszínre, ami már kirajzolódni látszik. Reméljük nem lepődik meg senki, bár ki tudja...."
Nyugi, annyi hamis prófécia után amennyit az elmúlt másfél évszázadban összehordtatok, senki sem fog meglepődni.
Hamis?
Én nem így látom. ugyan is minden amit mondtunk, vagy mondtak a régiek, beteljesedtek.
Hogy némelyek tulzó módon kiforgattak egy egy cikket, az Ő problémájuk, érdekes a többség nem gondolta úgy, ahogy Ők hangoztatták. Vajon miért?
És itt vannak, mamár több mint 8. millió testvér, nem esett csorba az életükben, és boldogan élnek, még a nehézségek ellenére is.
Tudod ez olyan mint a médiában felröppenő álhírek. Valaki felnagyit egy eseményt, amit tényként tálalnak, és később kiderül, hogy a fele sem igaz....
"Én nem így látom. ugyan is minden amit mondtunk, vagy mondtak a régiek, beteljesedtek."
Jó vicc, világvégéből volt már legalább 3, nekem nem úgy tűnik, hogy beteljesedett bármelyik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!