Sátán elveszítette szárnyait? (bővebben lent)
Arra a kisregényre én kíváncsi lennék. Magad szórakoztatására írod, netes publikálásra, vagy rendes kiadásra?
Amúgy nem muszáj hitek, elképzelések szerint megírnod. És van olyan történet, ami a Sátánról szól, ajánlom figyelmedbe, a címe Akuma na Eros - Virgin Crisis. Egy manga, de nagyon jó, ott van szép fekete tollas szárnya Lucifernek.
Egy ateista válaszoló
15:59-esnek: Valahogy így, ebben a sorrendben :) 3-4 fejezetig magamnak, aztán ha úgy érzem, hogy jól haladok, a sztori is halad valamerre, akkor Merengőre szeretném feltölteni, aztán ha adódik rá lehetőség szívesen kiadnám nyomtatásban is. Tudom, hogy nem muszáj Biblia-hűen írnom, de úgy vagyok vele, hogy az angyalok köré felépült már egy mítosz, részben a Biblián alapján, akkor szeretném valamilyen szinten tartani magamat hozzá. Persze előreláthatólag meg lesz benne másítva egy-egy bibliai történés. Ha adsz egy e-mail címet, akkor amint kész van 2-3 fejezet elküldöm :)
A többi válaszolónak pedig köszönöm a válaszokat, a lépcsőzős külön tetszett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!