Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátán elveszítette szárnyait?...

Sátán elveszítette szárnyait? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Utánaolvasva nem találtam semmilyen információt ezt illetően. Némely képen szárny nélkül, a többin bőr, csontokkal merevített szárnnyal ábrázolják. Angyalként valószínűleg "átlagos" szárnya volt, hiszen sem természetre, sem külsőre nem különbözött a többi angyaltól.
2010. jún. 26. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Arra a kisregényre én kíváncsi lennék. Magad szórakoztatására írod, netes publikálásra, vagy rendes kiadásra?

Amúgy nem muszáj hitek, elképzelések szerint megírnod. És van olyan történet, ami a Sátánról szól, ajánlom figyelmedbe, a címe Akuma na Eros - Virgin Crisis. Egy manga, de nagyon jó, ott van szép fekete tollas szárnya Lucifernek.

Egy ateista válaszoló

2010. jún. 26. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Eleve nincs is az angyaloknak szárnya, mivel test nélküli, tisztán szellemi lényeg. Az, hogy a művészi ábrázolások során így szokták ábrázolni, az pusztán szimbolikus, szemléltető ábrázolás: a fehér szárnyal gondolom a tisztaságot akarja szemléltetni, ld. fehér galamb.
2010. jún. 26. 23:43
 13/15 A kérdező kommentje:

15:59-esnek: Valahogy így, ebben a sorrendben :) 3-4 fejezetig magamnak, aztán ha úgy érzem, hogy jól haladok, a sztori is halad valamerre, akkor Merengőre szeretném feltölteni, aztán ha adódik rá lehetőség szívesen kiadnám nyomtatásban is. Tudom, hogy nem muszáj Biblia-hűen írnom, de úgy vagyok vele, hogy az angyalok köré felépült már egy mítosz, részben a Biblián alapján, akkor szeretném valamilyen szinten tartani magamat hozzá. Persze előreláthatólag meg lesz benne másítva egy-egy bibliai történés. Ha adsz egy e-mail címet, akkor amint kész van 2-3 fejezet elküldöm :)

A többi válaszolónak pedig köszönöm a válaszokat, a lépcsőzős külön tetszett :D

2010. jún. 27. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
ezek a vallási dolgok mind olyanok ahogy elképzeljük őket... valószínűleg aki a sátánt ábrázolja az úgy képzeli el,de ha te másként akor az úgy van,,éppúgy mint Istent...nem létezik konkrétan,hanem mindenki aki hisz benne azokban él...érted hihetsz akármiben azt ugy képzeled el mert hiszel benne
2010. jún. 27. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
2010. jún. 28. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!