Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Letudom vetetni magamrol a...

Letudom vetetni magamrol a keresztet?

Figyelt kérdés
Gyermekkoromban megkereszteltek, de egyáltalán nem vagyok vallásos. Hova kell mennem ezt elintezni?
2018. nov. 9. 06:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem létezett, nem volt, nincs, és a jövőben sem fog létezni olyan jó szándékú lény, mint Jézus Krisztus!

És te akkor most miben akarsz hinni, kedves kérdező?

Jézus Krisztus maga volt Isten!

Szerintem örülj, hogy Jézus megváltott!

De te tudod, a pokol kapuja mindig nyitva van!

2018. nov. 9. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehet levetetni a keresztséget (ez a neve, a kereszt vallásos jelentése más). Ha nem hiszel benne, miért zavar, hogy bevizezték a fejedet kiskorodban?
2018. nov. 9. 10:20
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Természetesen le lehet venni. Ahol megkereszteltek, ott dörzsöld 15 percen át erősen smirglivel. Sajnos más megoldás nincs rá.
2018. nov. 9. 10:30
 14/21 anonim ***** válasza:
24%

Igazából egyet nem értek itt.

Én úgy tudom, hogy a kereszténység önkéntes.

Másrészt a keresztényektől jóindulatot vár el az istenük.

Akkor, ha valakit akarata ellenére kereszteltek meg, vajon miért nem adtok neki támogatást, hogyan tudja ezt érvényteleníteni?

Hatszor volt már a kérdés: mindenki ismeri már itt, hogyan lehet ezt megcsinálni.

Ennek ellenére csak gúnyolódó és megtévesztő írásokat látok itt.

Vagy aki írt, azok közül EGY SE jó keresztény?

Mert az meg elég szégyen!

2018. nov. 9. 11:04
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

miért nem adtok neki támogatást, hogyan tudja ezt érvényteleníteni?

16 hát ide csak buta, valláskárosult egyének írnak a kereszténység nevében- nem tudtad?? akik képtelenek megérteni, hogy a dicső, bölcs "nincsisten-degonoszozók" és a végtelenül nagy moralitással bíró "kiírtanám a keresztényeket" előtt vinnyogva életükért remegve kellene zokogni a sarokban, és támogatni dicsőíteni a naponta 13-szor megjelenő keresztényalázó kérdezőket! Nagyon rossz emberek írnak ide, szegény ősrobbanásevoluciómagától hívőknek keserű lehet itt a létezés a szörnyű keresztényektől.

2018. nov. 9. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

"Senkit se lehet megkeresztelni akarata ellenére..."

Ez így van. Mikor engem pár hetes csecsemőként megkereszteltek, előtte be kellett mennem a jegyzőhöz, és hitelesítettem az akaratomat

2018. nov. 9. 12:12
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
@16, most mit hisztizel? Írtam a keresztleszedő varázsló ismerősömről
2018. nov. 9. 12:14
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Jézus jót akart! Olyan áldozatot hozott, amire nincsenek is szavak igazából! Most ellöknéd Őt? Szerintem Ő az utolsó mentsvárunk! Isten fia! Szerintem nem fogsz találkozni olyan lénnyel, aki jobban szeret!
2018. nov. 9. 13:42
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet levenni. Ezek olyan Szentségek ami örökre megmaradnak, és felbonthatatlanok. Ilyen Szentség még pl a Bérmálás a Házasság, vagy az Egyházi rend (diakónus, pap, püspök stb..)
2018. nov. 9. 13:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha sokszor vetsz keresztet,előbb-utóbb kifogysz belőle.
2018. nov. 9. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!